Prefectul Virgiliu Nanu, alături de doamnele din PSD Prahova. Şedință de lucru, la sediul organizației

Prefectul Virgiliu Nanu, alături de doamnele din PSD Prahova. Şedință de lucru, la sediul organizației

Femeile social-democrate din Prahova l-au avut ca „oaspete” pe Virgiliu Nanu, prefectul judetului si presedinte al organizatiei PSD Prahova, la cea mai recenta sedinta a filialei OFSD, care a avut loc zilele acestea la sediul filialei.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Asa cum a aratat de-a lungul timpului, Nanu continua sa fie preocupat de activitatea social-democratilor, pe care ii sprijina in actiunile de consolidare si dezvoltare a filialelor locale si cea judeteana.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Săptămâna aceasta am avut diverse întâlniri politice interesante, iar una dintre ele a fost cu OFSD Prahova, unde am avut parte de discuții constructive cu doamnele din #PSD și am avut șansa să văd determinarea și pasiunea lor de a face lucruri frumoase și pozitive pentru comunitatea noastra.”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191