Prefectul Virgiliu Nanu, alături de seniorii din PSD: „Seniorii noştri sunt stâlpii de care ne sprijinim şi cărora le suntem recunoscători”

Prefectul Virgiliu Nanu, alături de seniorii din PSD: „Seniorii noştri sunt stâlpii de care ne sprijinim şi cărora le suntem recunoscători”

Prefectul Virgiliu Nanu a transmis un mesaj emotionant la adresa seniorilor social-democrati, cu ocazia unei reuniuni a acestora, organizata ieri.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

In calitate de presedinte al PSD Prahova, Nanu a tinut sa fie alaturi de cei pe care ii considera modele de urmat si carora le-a transmis pretuirea si sprijinul neconditionat.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Evenimentul a fost prilejuit de Ziua persoanelor varstnice, marcata in fiecare an la data de 1 octombrie.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„În mijlocul seniorilor partidului, mă simt privilegiat să învăț și să împărtășesc din înțelepciunea lor. Seniorii noștri sunt stâlpii pe care ne sprijinim și cărora le suntem recunoscători. Cu echipa noastră puternică și diversă, suntem hotărâți să aducem schimbarea de care avem nevoie.”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191