Prefectul Virgiliu Nanu, intalnire cu reprezentantii Orange, Digi si Vodafone

Prefectul Virgiliu Nanu, intalnire cu reprezentantii Orange, Digi si Vodafone

Continuând seria de întâlniri și discuții cu reprezentanții mediului privat din județul Prahova, din dorința de a pune bazele unui parteneriat în folosul prahovenilor, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a lansat o invitație principalilor operatori de telecomunicații din Prahova pentru o discuție de principiu în vederea cunoașterii dar și din dorința de a structura o bună colaborare pe viitor.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Avand in vedete importanta serviciipor de telecomunicatii atat pentru cetateni cat si pentru companiilr private mari si mijlocii, dar si pentru institutiile publice, cu totii trebuie sa fim constienti sinsa conlucram pentru ca dezvoltarea si modernizarea sistemelor de telecomunicatii se pe intreg teritoriul judetului sa fie permis, sprijinit si sa nu fie limitata nejustificat.”, a transmis prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu celor prezenți la întâlnirea de astăzi.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Alături de domnul prefect Virgiliu Nanu, a fost prezent la discuție domnul subprefect Emil Drăgănescu, dar și domnul Angel Aron – șef oficiu Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), iar în ceea ce privește marii operatori de servicii de telecomunicații, au răspuns prezent invitației reprezentanții companiilor Orange, DIGI (RCS& RDS) și Vodafone.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191