Prefectul Virgiliu Nanu, intalnire cu reprezentantii Orange, Digi si Vodafone

Prefectul Virgiliu Nanu, intalnire cu reprezentantii Orange, Digi si Vodafone

Continuând seria de întâlniri și discuții cu reprezentanții mediului privat din județul Prahova, din dorința de a pune bazele unui parteneriat în folosul prahovenilor, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a lansat o invitație principalilor operatori de telecomunicații din Prahova pentru o discuție de principiu în vederea cunoașterii dar și din dorința de a structura o bună colaborare pe viitor.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

„Avand in vedete importanta serviciipor de telecomunicatii atat pentru cetateni cat si pentru companiilr private mari si mijlocii, dar si pentru institutiile publice, cu totii trebuie sa fim constienti sinsa conlucram pentru ca dezvoltarea si modernizarea sistemelor de telecomunicatii se pe intreg teritoriul judetului sa fie permis, sprijinit si sa nu fie limitata nejustificat.”, a transmis prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu celor prezenți la întâlnirea de astăzi.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Alături de domnul prefect Virgiliu Nanu, a fost prezent la discuție domnul subprefect Emil Drăgănescu, dar și domnul Angel Aron – șef oficiu Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), iar în ceea ce privește marii operatori de servicii de telecomunicații, au răspuns prezent invitației reprezentanții companiilor Orange, DIGI (RCS& RDS) și Vodafone.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191