Prefectul Virgiliu Nanu mulțumeşte autorităților si firmei Soceram pentru realizarea giratoriului de pe DN1-Păuleşti

Prefectul Virgiliu Nanu mulțumeşte autorităților si firmei Soceram pentru realizarea giratoriului de pe DN1-Păuleşti

Indelung asteptat de soferi, sensul giratoriu amenajat pe DN1, la intersectia cu drumul spre Paulesti, a fost dat in folosinta, fiind de asteptat ca numarul accidentelor din zona respectiva sa scada considerabil.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, a tinut sa multumeasca autoritatilor pentru realizarea proiectului rutier.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„STOP ACCIDENTELOR IN INTERSECTIA DN1 CU DJ155 PAULESTI!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Cu bucurie vă aduc vești despre un pas important pentru siguranța circulației și implicit a cetățenilor! Zilele trecute a fost dat în folosință noul sens giratoriu provizoriu de pe 𝗗𝗡𝟭 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗣𝗮𝘂𝗹𝗲𝘀𝘁𝗶, care reprezintă un prim pas spre finalizarea acestui proiectului.

Mulțumim autoritatilor publice implicate în acest demers, Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și nu în ultimul rând Grupului de Firme Soceram, care au donat suprafața necesară de teren, fără de care acest proiect nu s-ar fi putut realiza!

Vă invit să vizualizați condițiile de trafic din sensul giratoriu provizoriu, într-o zi de Weekend!”, a transmis Virgiliu Nanu, prefectul judetului Prahova.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191