Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la „Serbarile Toamnei” de la Mizil

Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la „Serbarile Toamnei” de la Mizil

Prefectul judetului Prahova , Virgiliu Nanu, s-a aflat, astazi, in mijlocul prahovenilor veniti la Serbarile Toamnei, eveniment cu traditie in Mizil.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Nanu a fost insotit de parlamentarii PSD Prahova Laura Moagher, Bogdan Toader si Rodica Paraschiv, de ministrul PSD Radu Oprea si de presedintele OFSD Prahova, Beatrice Gajman.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Astăzi am avut plăcerea să particip la Serbările Toamnei din Mizil alături de colegii mei, ministrul Stefan Radu Oprea, senator Laura Mihaela Moagher, deputat Bogdan Toader, deputat Rodica Paraschiv, președinte OFSD Prahova DrBeatrice Gajman, dar și alți colegi consilieri și membri, cărora le mulțumesc!

Am degustat produse tradiționale locale și am petrecut momente frumoase cu prietenul meu, Silviu-Calin Negraru. O zi minunată!”, a transmis Nanu.

Târgul de produse traditionale si-a pastrat specificul si in acest an, fiind prezenti producători de fructe și legume, dar și comercianți cu produse tradiționale. Nu au lipsit zonele cu gratare, și nici locurile de joacă pentru copii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191