Prefectul Virgiliu Nanu se implică în rezolvarea problemelor aparute în furnizarea apei potabile de către Hidro Prahova

Prefectul Virgiliu Nanu se implică în rezolvarea problemelor aparute în furnizarea apei potabile de către Hidro Prahova

Prefectul Virgiliu Nanu a prezidat, astazi, sedinta la care au luat parte UAT-urile din judet si reprezentantii Hidro Prahova SA, in cadrul careia au fost abordate problemele cu care se confrunta localitatile din Prahova in furnizarea apei potabile, identificarea solutiilor si implementarea acestora, cat mai rapid.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

„Într-un efort permanent de a sprijini comunitățile și bunul mers al serviciilor de utilitate publică, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a prezidat ședința ce a avut loc astăzi pe tema colaborării dintre UAT- urile din județ și distribuitorul de apă Hidro Prahova S.A.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Scopul principal al ședinței a fost identificarea soluțiilor eficiente pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în furnizarea apei potabile, reducerea avariilor în rețeaua de apă, ori punerea în funcțiune către locuitorii din comunele respective.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

În urma discuțiilor, s-a convenit asupra unui plan de acțiune clar pentru deficiențele din fiecare localitate, plan ce implică eforturi continue pentru asigurarea furnizării de apă potabilă de calitate în comunitățile afectate.

Primarii și reprezentanții societății de distribuire Hidro Prahova au subliniat importanța colaborării strânse între autoritățile locale și operator pentru a îmbunătăți infrastructura de apă și a soluționa rapid orice problemă apărută în rețea.

Instituția Prefectului Județul Prahova și primarii se angajează să continue monitorizarea și îmbunătățirea situației pentru a asigura accesul la apă potabilă de calitate pentru toți cetățenii din comunele respective.”, au transmis reprezentantii Prefecturii Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191