Prefectul Virgiliu Nanu se implică în rezolvarea problemelor aparute în furnizarea apei potabile de către Hidro Prahova

Prefectul Virgiliu Nanu se implică în rezolvarea problemelor aparute în furnizarea apei potabile de către Hidro Prahova

Prefectul Virgiliu Nanu a prezidat, astazi, sedinta la care au luat parte UAT-urile din judet si reprezentantii Hidro Prahova SA, in cadrul careia au fost abordate problemele cu care se confrunta localitatile din Prahova in furnizarea apei potabile, identificarea solutiilor si implementarea acestora, cat mai rapid.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Într-un efort permanent de a sprijini comunitățile și bunul mers al serviciilor de utilitate publică, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a prezidat ședința ce a avut loc astăzi pe tema colaborării dintre UAT- urile din județ și distribuitorul de apă Hidro Prahova S.A.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Scopul principal al ședinței a fost identificarea soluțiilor eficiente pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în furnizarea apei potabile, reducerea avariilor în rețeaua de apă, ori punerea în funcțiune către locuitorii din comunele respective.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În urma discuțiilor, s-a convenit asupra unui plan de acțiune clar pentru deficiențele din fiecare localitate, plan ce implică eforturi continue pentru asigurarea furnizării de apă potabilă de calitate în comunitățile afectate.

Primarii și reprezentanții societății de distribuire Hidro Prahova au subliniat importanța colaborării strânse între autoritățile locale și operator pentru a îmbunătăți infrastructura de apă și a soluționa rapid orice problemă apărută în rețea.

Instituția Prefectului Județul Prahova și primarii se angajează să continue monitorizarea și îmbunătățirea situației pentru a asigura accesul la apă potabilă de calitate pentru toți cetățenii din comunele respective.”, au transmis reprezentantii Prefecturii Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191