Prefectul Virgiliu Nanu si senatorul Laura Moagher, impresionati de investitiile facute in Slanic, cu fonduri europene

Prefectul Virgiliu Nanu si senatorul Laura Moagher, impresionati de investitiile facute in Slanic, cu fonduri europene

Prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, subprefectul Emil Draganescu si senatorul PSD Laura Moagher au efectuat, astazi, o vizita in orasul Slanic, acolo unde au fost finalizate trei investitii majore, cu finantare europeana.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

VIDEO AICI

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Este vorba despre noul Cinematograf, un Centru pentru persoane varstnice si  Parcul „Sistematica”, unul dintre cele mai mai asteptate proiecte de catre locuitorii din Slanic.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

La finalul vizitei de astazi, prefectul Nanu si senatorul Laura Moagher au tinut sa il felicite pe primarul Costea Danelus pentru atragerea fondurilor europene si investitia in proiecte dedicate confortului si relaxarii cetatenilor din zona, dar si a turistilor.

”𝙊𝒎𝙪𝒍 𝒔𝙛𝒊𝙣𝒕𝙚𝒔𝙩𝒆 𝒍𝙤𝒄𝙪𝒍!” Este o expresie care capătă adevăr în fiecare zi în orașul ”𝑺𝑳𝑨𝑵𝑰𝑪”.

Am avut plăcerea să-l felicit astăzi pe primarul 𝘾𝒐𝙨𝒕𝙚𝒂 𝑫𝙖𝒏𝙚𝒍𝙪𝒔, pentru angajamentul său puternic în dezvoltarea orașului Slănic prin investițiile realizate cu fonduri europene!

Nu am putut să nu vizitez noul “𝘾𝑰𝙉𝑬𝙈𝑨𝙏𝑶𝙂𝑹𝘼𝑭”, care promite să devină un punct de întâlnire pentru comunitate, noul “𝑪𝙀𝑵𝙏𝑹𝙐 𝙋𝑬𝙉𝑻𝙍𝑼 𝑷𝙀𝑹𝙎𝑶𝘼𝑵𝙀 𝙑𝑨̂𝙍𝑺𝙏𝑵𝙄𝑪𝙀”, dar și viitorul „𝑷𝘼𝑹𝘾 𝙎𝑰𝙎𝑻𝙀𝑴𝘼𝑻𝙄𝑪𝘼”- inițiativă care va aduce bucurie și recreere în rândul oamenilor!

Vreau să îi mulțumesc domnului primar pentru activitatea sa neîncetată, dar și colegilor mei, senatorul Laura Mihaela Moagher și subprefectul Emil Draganescu, care m-au însoțit în această vizită.”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

„O echipa puternic sudata isi arata rezultatele muncii prin proiecte dedicate atat locuitorilor orasului Slanic, cat si turistilor ce vin sa se bucure de aceasta minunata statiune balneo-climaterica ce ofera o gama larga de beneficii, atat prin baile terapeutice,cat si prin salina .

Acum, cu noile investitii deja realizate , cu ceea ce sunt deja demarate , orasul Slanic se inscrie pe harta oraselor model.

Felicitari domnule primar Costea Danelus !

Felicitari viceprimarului George Alionte si intreg consiliului local!”, a transmis si senatorul Laura Moagher.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191