Prefectura Prahova a chemat în şedință directorii de spitale. Tema zilei: pacienții pedriatici diagnosticați cu COVID

Prefectura Prahova a chemat în şedință directorii de spitale. Tema zilei: pacienții pedriatici diagnosticați cu COVID

Astăzi, prefectul Virgiliu-Daniel Nanu alături de cei doi subprefecți, Emil Draganescu și Marius SOARE, a avut o discuție importantă la Instituția Prefectului Județul Prahova cu managerii de spitale din județ și cu reprezentanții Direcției de Sănătate Prahova, ai Casei de Asigurări de Sănătate și ai Serviciului de Ambulanță Județean pe tema transportului către spital, primirii, tratării și necesității internării bolnavilor pediatrici cu COVID-19, conform noilor proceduri ce de aplică la momentul acesta.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

A fost pus accent pe asigurarea celor mai bune condiții pentru micuții noștri pacienți, dar și pe protejarea personalului medical prin evitarea suprasolicitării acestuia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Împreună, prin dialog în primă fază și prin asumare, facem tot ce putem pentru a oferi îngrijire de calitate copiilor afectați de acest virus, care de cele mai multe ori nu are o simptomatologie agresivă. Sănătatea și siguranța lor sunt prioritățile noastre absolute!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mulțumim managerilor de spitale și echipei medicale pentru angajamentul și munca lor continuă.

Comunicat Prefectura Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191