Prefectura Prahova, anunt important: finantare de 233 milioane de euro pentru afaceri „prietenoase” cu mediul inconjurator

Prefectura Prahova, anunt important: finantare de 233 milioane de euro pentru afaceri „prietenoase” cu mediul inconjurator

Programul Tranzitie Just (PTJ), un demers al Comisiei Europene ce are ca scop tranzitia catre o economie mai prietenoasa cu mediul si mai putin poluanta.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Reprezentanții Instituției Prefectului Județul Prahova au participat astăzi, alături de autoritățile publice locale, dar și alături de reprezentanții mediului de afaceri din județ, la sesiunea de prezentare a Programului Tranziție Justă 2021- 2027, organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Consiliul Județean Prahova.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Prin acest program, se vor orienta investițiile către nevoile locale identificate la nivelul județului Prahova – sprijinirea diversificării economiei durabile, creșterea competitivității și capacității economice locale, investiții în energie verde și mobilitate nepoluantā. ecologizarea și reconversia siturilor contaminate, etc.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Astfel, se acordă finanțare pentru proiecte care să permită regiunilor și cetățenilor să facă față efectelor sociale, asupra ocupării forței de muncă, economice si de mediu ale tranzitiei către țintele energetice și climatice ale Uniunii pentru 2030 și o economie neutră din punct de vedere climatic a Uniunii până în 2050.

Alocarea financiară alocată județului Prahova este de 277.03 mil. Euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191