Prefectura Prahova, anunt important: finantare de 233 milioane de euro pentru afaceri „prietenoase” cu mediul inconjurator

Prefectura Prahova, anunt important: finantare de 233 milioane de euro pentru afaceri „prietenoase” cu mediul inconjurator

Programul Tranzitie Just (PTJ), un demers al Comisiei Europene ce are ca scop tranzitia catre o economie mai prietenoasa cu mediul si mai putin poluanta.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Reprezentanții Instituției Prefectului Județul Prahova au participat astăzi, alături de autoritățile publice locale, dar și alături de reprezentanții mediului de afaceri din județ, la sesiunea de prezentare a Programului Tranziție Justă 2021- 2027, organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Consiliul Județean Prahova.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Prin acest program, se vor orienta investițiile către nevoile locale identificate la nivelul județului Prahova – sprijinirea diversificării economiei durabile, creșterea competitivității și capacității economice locale, investiții în energie verde și mobilitate nepoluantā. ecologizarea și reconversia siturilor contaminate, etc.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Astfel, se acordă finanțare pentru proiecte care să permită regiunilor și cetățenilor să facă față efectelor sociale, asupra ocupării forței de muncă, economice si de mediu ale tranzitiei către țintele energetice și climatice ale Uniunii pentru 2030 și o economie neutră din punct de vedere climatic a Uniunii până în 2050.

Alocarea financiară alocată județului Prahova este de 277.03 mil. Euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191