Prefectura Prahova i-a chemat la discuții pe reprezentanții rafinăriilor

Prefectura Prahova i-a chemat la discuții pe reprezentanții rafinăriilor

Reprezentantii rafinariilor si a altor producatori industriali au fost chemati, astazi, la sediul Prefecturii Prahova, pentru a se pune la cale un plan eficient de reducere a nivelului poluarii in municipiu si zonele limitrofe.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

La sedinta ao fost prezenti si reprezentantii Agentiei de Mediu Prahova, iar intalnirea a fost prezidata de subprefectul Emil Draganescu.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Unii le spun “mari poluatori”!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Alții le spun “mari contributori” sau “contribuabili” , “mari angajatori” sau “mari plătitori”!

Județul nostru a avut și va avea niște bogății a căror exploatare și valorificare produce și va produce și nemulțumiri sau neplăceri!

Astăzi, invitației Instituției Prefectului și Agenției pentru Protecția Mediului, au raspuns, la un dialog în premieră în acest cadru , societăți catalogate ca “poluatori”!

Scopul este ca dumneavoastră, prahovenii, ploieștenii să fiți informați mai bine, mai des!

Iar noi vom face asta!

Mulțumim reprezentantilor acestor societăți (Rompetrol, Petrotel, Rockwool, Saint-Gobain, Unilever, Bergenbier, Timken, British American Tobacco, Haier Tech) pentru participare și pentru modul deschis în care au ales să sprijine demersul pentru un mediu mai curat, pentru o transparență ridicată!

Vă vom ține la curent cu demersurile noastre în acest sens!”, a transmis Emil Draganescu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191