Prefectura Prahova informeaza medicii de familie că pot obține teste COVID gratuit de la DSP

Prefectura Prahova informeaza medicii de familie că pot obține teste COVID gratuit de la DSP

Prefectul Virgiliu Prahova a transmis medicilor de familie o adresa prin care ii informeaza ca pot obtine teste pentru depistarea COVID, gratuit, de la Directia de Sanatate Publica Prahova.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Astazi, la sediul Prefecturii, a avut loc o sedinta de informare pe tema inmultirii cazurilor COVID pozitive, prezidata de Virgiliu Nanu.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Astăzi, în cadrul unei ședințe dedicată temei Covid-19, s-a luat o decizie importantă. Se va elabora o adresă specială către toate centrele de testare din rețeaua medicilor de familie, pentru a-i informa cu privire la afluxul crescut de pacienți Covid-19. În această adresă, se va sublinia posibilitatea de a obține teste gratuite de la Direcția de Sănătate Publică Prahova.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

La momentul actual, CAS are în derulare 76 de contracte de testare active în cadrul medicinei de familie. Această inițiativă are scopul de a facilita accesul la teste pentru comunitatea locală și de a contribui la gestionarea eficientă a situației Covid-19 în județul nostru.”, a precizat prefectul Nanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191