Prefectura Prahova, singurul „aliat” al Primariei Ploiesti in rezolvarea crizei apei calde

Prefectura Prahova, singurul „aliat” al Primariei Ploiesti in rezolvarea crizei apei calde

Primăria Municipiului Ploiești și Instituția Prefectului județul Prahova colaborează direct pentru soluționarea situației serviciului public de termoficare din municipiul Ploiești.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Primarul Andrei Liviu Volosevici a avut, astăzi, o întâlnire de lucru, la sediul administrației publice ploieștene, cu prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, subprefectul Emil Drăgănescu, precum și reprezentanți ai aparatului de specialitate din structura operatorului actual de termoficare, S.C. Termo Ploiești S.R.L.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În cadrul reuniunii s-a stabilit, de comun acord, constituirea unei celule de criză, pentru o mai bună comunicare interinstituțională, care va acționa competent, unitar și aplicat, în vederea soluționării cât mai eficiente a tuturor sincopelor cu care se confruntă, în această perioadă, serviciul public de termoficare al Municipiului Ploiești.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Din echipa de management al acestei situații de criză fac parte liderii celor două instituții publice și specialiști din cadrul societății care asigură producerea și alimentarea cu agent termic a municipiului nostru.

Celula de criză, constituită pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă sistemul public de termoficare din oraș, va comunica permanent și direct în acest context, urmând să stabilească, de comun acord, un plan de măsuri eficiente și să dispună decizii legale și concrete, care să conducă, pe viitor, la o gestionare optimă a serviciului ploieștean de termoficare.

În altă ordine de idei, precizăm că, în cursul acestei zile, a avut loc și întâlnirea Consiliului de Administrație al S.C. Termo Ploiești S.R.L, care a aprobat, în unanimitate, demararea de urgență a procedurilor necesare pentru punerea în exploatare a instalației TAG (Turbină de Gaz) de la CET Brazi, în condiții tehnologice de siguranță, utilaj care permite optimizarea capacității de producție și livrare a energie termice din oraș, mai ales că, în prezent, există deja o exploatare la limită a Cazanului de Apă Fierbinte (CAF) 2.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191