Premierul Ciucă: Consumatorii casnici care consumă peste 255 de kw vor plăti 1,3 lei, iar primii 255 de kw vor fi la 0,80 lei

Premierul Ciucă: Consumatorii casnici care consumă peste 255 de kw vor plăti 1,3 lei, iar primii 255 de kw vor fi la 0,80 lei

Consumatorii casnici care consumă peste 255 de kw vor plăti 1,3 lei, iar primii 255 de kw vor fi la 0,80 lei, a anunțat premierul Nicolae CIucă, vineri, în şedinţa de Guvern în care se adoptă modificările la Ordonanţa pe Energie.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Totodată, Guvernul va menţine preţul de 1 leu pentru IMM-uri şi vor asigura un preţ pentru marii consumatori de 1,3 lei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Premierul Nicolae Ciucă a arătat că în şedinţa de guvern vor adopta două documente foarte importante, ”o ordonanţă de urgenţă prin care asigurăm mecanismele de achiziţie pentru energie astfel încât aşa cum ne-am angajat să asigurăm protejarea populţaiei şi a economiei în felul în care vom menţine preţul la energie electrică”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Şeful Executivului a precizat că, ”pentru consumatorii casnici, preţul va fi de 0,68 lei pentru cei care consumă până în 100 de kw şi 0,80 lei pentru cei care consumă între 100 şi 255 de kw.

”Vom menţine preţul de 1 leu pentru IMM-uri şi noutatea care apare prin introducerea acestui mecanism şi modificările la Oug 119, vom asigura un preţ pentru marii consumatori, de 1,3 lei”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a explicat că, de asemenea, consumatorii casnici care consumă peste 255 de kw, vor beneficia de asemenea de acelaşi preţ al energiei, de 1,3 lei, cu specificaţia că diferit faţă de prevederile anterioare, cei care consumă peste 255 kw, vor plăti primii 255 de kw la valoarea de 0,80 lei.

Ca atare, în acest moment prin această Ordonanţă vom asigura cadrul mecanismului de achiziţie a energiei pentru a ne putea proteja populaţia şi a asigura competitivitatea produselor româneşti”, a spus Ciucă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191