Premoniția pe care a avut-o singura femeie de la bordul avionului în care se afla Prigojin. Mesajul le-a speriat pe rudele acesteia

Premoniția pe care a avut-o singura femeie de la bordul avionului în care se afla Prigojin. Mesajul le-a speriat pe rudele acesteia

Singura femeie care se afla la bordul avionul în care se afla și Evgheni Prigojon,  Kristina Raspopova, în vârstă de 39 de ani, parcă a simțit, înainte ca aeronava să se prăbușească, că o tragedie avea să urmeze.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Kristina Raspopova a fost însoțitoarea de zbor de la bordul avionului lui Evgheni Prigojon. Din păcate și ea și-a pierdut viața în evenimentul aviatic.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Cu câteva ore înainte, femeia și-a anunțat familia că zborul lor a fost întârziat din anumite motive. Chiar înainte de de decolare, ea a postat o fotografie din cafeneaua aeroportului.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ea le-a spus rudelor „se întâmplă ceva ciudat”, potrivit Telegram. De asemenea, ea a mai spus că zborul a fost întârziat din cauza unor reparații de ultim moment „de neînțeles”.

10 persoane au murit, în urma tragediei aviatice

După ce avionul s-a prăbușit, Ministerul rus al Situațiilor de Urgență a anunțat că zece persoane, trei piloți și șapte pasageri, au murit în prăbușirea avionului de afaceri Embraer Legacy 600.

Potrivit Rosaviatsia, citată de Adevă, Evgheni Prigojin se afla pe lista de pasageri a avionului, care se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg. Un alt fondator al PMC Wagner, veteranul GRU Dmitri „Wagner” Utkin, se afla, de asemenea, la bordul avionului.

Mai mult, printre pasageri, sursele îl numesc pe videograful lui Prigojin, logisticianul PMC și angajați ai securității personale a omului de afaceri. Anchetatorii ruși iau în considerare posibilitatea ca o bombă să fi fost plasată în trenul de aterizare al avionului, care s-a prăbușit miercuri în afara Moscovei.

SUA analizează varianta atacării avionului cu o rachetă

Statele Unite analizează o serie de teorii cu privire la ceea ce a doborât avionul în care s-ar fi aflat Evgheni Prigojin, inclusiv varianta unei rachete sol-aer care l-a lovit, au declarat oficiali americani pentru Reuters.

Autoritățile aeriene ruse au declarat că Prigojin, mâna sa dreaptă, Dmitri Utkin. și alte opt persoane se aflau în avionul privat care s-a prăbușit miercuri, la nord de Moscova.

Doi oficiali americani au declarat pentru Reuters că Washingtonul crede că o rachetă sol-aer provenită din interiorul Rusiei probabil a doborât avionul, deși au spus că informațiile sunt preliminare. Ei au vorbit sub condiția anonimatului și nu au oferit nicio dovadă.

Anchetatorii ruși au deschis o anchetă penală, dar Moscova nu a spus nimic până acum cu privire la ceea ce ar fi putut cauza prăbușirea avionului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191