Presa locala din Timisoara il spulbera pe Fritz: „A reusit sa il depaseasca pe Nicolae Robu la incalcarea legii!”

Presa locala din Timisoara il spulbera pe Fritz: „A reusit sa il depaseasca pe Nicolae Robu la incalcarea legii!”

Concluzia îi aparține jurnalistului Dragoș Boța. Într-un editorial publicat pe pressalert.ro, cunoscutul ziarist spune că primarul Timișoarei a atins o nouă limită a sfidării legii, reușind să-și depășească predecesorul la acest capitol:

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Dominic Fritz a reușit, de bună voie și nesilit de nimeni, să-și mai spulbere unul dintre pilonii pe care s-a sprijinit ca să-i ia locul lui Nicolae Robu – ”fără hoție la primărie”, legalitate și transparență. Să nu uităm cum își rupeau cămășile de pe ei USR-iștii răcnind că-i țărișoara în pericol pentru că instituțiile statului nu-s lăsate să-și facă datoria și că vor fi străvezii de transparenți când vine vorba de banii publici. Ca acum, înșurubat în scaunul de pe C.D.Loga, nr.1 și înconjurat de o armată de pupincuriști, sinecuriști, profitori și aroganți combinagii, Fritz să atingă o nouă limită a sfidării legii, reușind să-și depășească predecesorul la acest capitol.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Pentru Dominic Fritz acest refuz este mai ”greu” în condițiile în care vine de la cel care susținea că nu o să fie ca Nicolae Robu și a ajuns mai rău. Nici măcar Nicolae Robu, cât era el de guraliv și plin de sine, nu și-a permis să încerce să blocheze un control al Curții de Conturi. Pentru că refuzul de a pune la dispoziție actele legate de deconturile făcute avocaților plătiți regește sub pretextul vă vor salva Colterm-ul, este extrem de grav și este o situație fără precedent în Primăria Timișoara. Iar amenda primită de primarul Fritz e semn că s-a întrecut orice limită.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Citiți integral pe pressalert.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191