Presa locala din Timisoara il spulbera pe Fritz: „A reusit sa il depaseasca pe Nicolae Robu la incalcarea legii!”

Presa locala din Timisoara il spulbera pe Fritz: „A reusit sa il depaseasca pe Nicolae Robu la incalcarea legii!”

Concluzia îi aparține jurnalistului Dragoș Boța. Într-un editorial publicat pe pressalert.ro, cunoscutul ziarist spune că primarul Timișoarei a atins o nouă limită a sfidării legii, reușind să-și depășească predecesorul la acest capitol:

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Dominic Fritz a reușit, de bună voie și nesilit de nimeni, să-și mai spulbere unul dintre pilonii pe care s-a sprijinit ca să-i ia locul lui Nicolae Robu – ”fără hoție la primărie”, legalitate și transparență. Să nu uităm cum își rupeau cămășile de pe ei USR-iștii răcnind că-i țărișoara în pericol pentru că instituțiile statului nu-s lăsate să-și facă datoria și că vor fi străvezii de transparenți când vine vorba de banii publici. Ca acum, înșurubat în scaunul de pe C.D.Loga, nr.1 și înconjurat de o armată de pupincuriști, sinecuriști, profitori și aroganți combinagii, Fritz să atingă o nouă limită a sfidării legii, reușind să-și depășească predecesorul la acest capitol.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Pentru Dominic Fritz acest refuz este mai ”greu” în condițiile în care vine de la cel care susținea că nu o să fie ca Nicolae Robu și a ajuns mai rău. Nici măcar Nicolae Robu, cât era el de guraliv și plin de sine, nu și-a permis să încerce să blocheze un control al Curții de Conturi. Pentru că refuzul de a pune la dispoziție actele legate de deconturile făcute avocaților plătiți regește sub pretextul vă vor salva Colterm-ul, este extrem de grav și este o situație fără precedent în Primăria Timișoara. Iar amenda primită de primarul Fritz e semn că s-a întrecut orice limită.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Citiți integral pe pressalert.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191