Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, despre cazul „RomArm-Victor Piturca”: Ne-am bucura dacă s-ar sparge buboiul achiziţiilor din pandemie

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, despre cazul „RomArm-Victor Piturca”: Ne-am bucura dacă s-ar sparge buboiul achiziţiilor din pandemie

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, a comentat pe marginea dosarului penal deschis pe numele sefului Romarm, in care apare si numele lui Victor Piturca.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Bozianu sustine ca autoritatile ar trebui sa investigheze toate achizitiile din timpul pandemiei si considera ca in perioada respectiva au existat entitati care au facut averi colosale, prin furt, cu sprijinul unor functionari publici.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

„Victor Pițurcă și șeful RomArm au fost reținuți de DNA într-un dosar privind achizițiile de măști pentru MApN în timpul pandemiei.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Sunt oameni care s-au îmbogăţit şi au făcut averi colosale din tragedia sanitară, care au furat, în cârdăşie cu funcţionari ai statului român, în perioada în care pe noi ne închideau cu cheia în casă sau ne internau forţat prin spitale.

Ne-am bucura dacă s-ar sparge buboiul achiziţiilor din pandemie – din 2020 şi până acum, datoria publică a României a crescut de la 35,5% din PIB la 49% din PIB. Vorbim de o creştere de aproximativ 40 de miliarde de euro. O mare parte a acestor cheltuieli s-a dus pe achiziţii în pandemie.

Românii au rămas însă cu aceleași probleme. Cheltuielile colosale din timpul pandemiei nu s-au reflectat și în rezultate în ceea ce priveşte combaterea efectelor sanitare ale pandemiei-avem a treia cea mai mare mortalitate la un milion de locuitori din UE şi a doua cea mai mică rată a vaccinării, spitalele sunt la fel de slab dotate ca în urmă cu trei ani. La fel, calitatea serviciilor medicale a scăzut.”, a comentat Bozianu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191