Prețul locuințelor „a explodat”, în România: cât s-au putut scumpi din 2010 și până astăzi

Prețul locuințelor „a explodat”, în România: cât s-au putut scumpi din 2010 și până astăzi

Preţul mediu al unei locuinţe în România a crescut, între primul trimestru din 2010 şi al treilea trimestru din 2022, cu 20%, potrivit unei analize realizate de Eurostat.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Spre comparaţie, media UE la acelaşi indicator arată o creştere de 49%, cu vârfuri înregistrate în Islanda, Estonia, Ungaria, Luxemburg, Lituania, Letonia, Cehia şi Austria, unde preţurile erau în T3/2022 mai mult decât duble faţă de 2010. Comparativ cu trimestrul omolog din 2021, preţurile au crescut în UE cu 7,4%, informează Mediafax.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„Preţurile locuinţelor şi chiriile în UE au urmat un trend ascendent similar între 2010 şi al doilea trimestru din 2011. Ulterior, au evoluat diferit. În timp ce chiriile au crescut constant în această perioadă, până în al treilea trimestru al anului 2022, preţurile locuinţelor au fluctuat considerabil, iar din primul trimestru din 2015 au fost permanent pe trend ascendent“, notează reprezentanţii Eurostat.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191