Prețuri exorbitante pentru 3 nopți în minivacanța de Revelion: 3500 euro/3 persoane

Prețuri exorbitante pentru 3 nopți în minivacanța de Revelion: 3500 euro/3 persoane

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la Anul Nou, mai există încă suficiente locuri de cazare libere la pensiunile, cabanele și hotelurile din zonă. O posibilă explicație o reprezintă prețurile.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Potrivit portalului dedicat Booking, trei nopți de cazare în zona Arieșeni sau Gârda (între care și noaptea de Revelion), pentru doi adulți și un copil, pleacă de la prețuri de câteva mii de lei și ajung mult, mult mai sus, scrie site-ul local Alba 24. Spre exemplu, o cabană cu dotări minime poate fi închiriată la ”ofertă” cu puțin pste 2.700 de lei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

O altă pensiune, situată la 16 kilometri de Scărișoara, oferă cazare pentru 3 persoane la prețul de 17.100 de lei (în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie). Nu este o greșeală. Acesta este prețul oferit pe booking la căutarea pentru 3 persoane: o cameră dublă care costă 9.000 și una single, pentru copil, la prețul de 8.100 de lei. Nu se precizează dacă prețul include și mese..

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Camera care costă 9.000 de lei are, potrivit descrierii, 40 de metri pătrați, este dotată cu duș, toaletă, prosoape, lenjerie de pat, dulap, televizor, masă etc. Există însă și prețuri ceva mai mici: 13.000 de lei pentru trei persoane timp de trei zile, 12.000 de lei, 4.500 de lei, 8.900 de lei, în funcție de dotări și de apropierea de anumite obiective turistice. O cameră într-o vilă cu piscină și mic dejun inclus costă 11.316 lei pentru 3 nopți și 3 persoane și oferă mic dejun inclus.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191