Prețuri exorbitante pentru 3 nopți în minivacanța de Revelion: 3500 euro/3 persoane

Prețuri exorbitante pentru 3 nopți în minivacanța de Revelion: 3500 euro/3 persoane

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la Anul Nou, mai există încă suficiente locuri de cazare libere la pensiunile, cabanele și hotelurile din zonă. O posibilă explicație o reprezintă prețurile.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Potrivit portalului dedicat Booking, trei nopți de cazare în zona Arieșeni sau Gârda (între care și noaptea de Revelion), pentru doi adulți și un copil, pleacă de la prețuri de câteva mii de lei și ajung mult, mult mai sus, scrie site-ul local Alba 24. Spre exemplu, o cabană cu dotări minime poate fi închiriată la ”ofertă” cu puțin pste 2.700 de lei.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

O altă pensiune, situată la 16 kilometri de Scărișoara, oferă cazare pentru 3 persoane la prețul de 17.100 de lei (în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie). Nu este o greșeală. Acesta este prețul oferit pe booking la căutarea pentru 3 persoane: o cameră dublă care costă 9.000 și una single, pentru copil, la prețul de 8.100 de lei. Nu se precizează dacă prețul include și mese..

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Camera care costă 9.000 de lei are, potrivit descrierii, 40 de metri pătrați, este dotată cu duș, toaletă, prosoape, lenjerie de pat, dulap, televizor, masă etc. Există însă și prețuri ceva mai mici: 13.000 de lei pentru trei persoane timp de trei zile, 12.000 de lei, 4.500 de lei, 8.900 de lei, în funcție de dotări și de apropierea de anumite obiective turistice. O cameră într-o vilă cu piscină și mic dejun inclus costă 11.316 lei pentru 3 nopți și 3 persoane și oferă mic dejun inclus.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191