Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO

Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO

Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, pe data de 19 aprilie, la vârsta de 47 de ani, în urma unui AVC. Iată ce au transmis amicii artistei!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

O veste tristă i-a devastat ieri pe fanii lui Naomy, deoarece artista s-a stins din viață. Acum, situația este una disperată și asta pentru că prietenii artistei cer ajutor disperat pentru repatrierea ei.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Prietenii lui Naomy au nevoie de ajutor pentru repatrierea artistei

Pe conturile lor personale de pe platformele de socializare, prietenele lui Naomy au transmis un mesaj pentru fanii cântăreței. Aceștia cer ajutor disperat pentru repatrierea artistei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Amicii vedetei sunt devastați de durere și vor să o aducă pe artistă în România, însă nu au atât de mulți bani pentru a face asta, iar din acest motiv cer ajutor persoanelor care au apreciat-o pe cântăreață.

Naomy a murit ieri, la doar 47 de ani

Naomy, cunoscută cântăreață transgender și fostă vedetă a emisiunilor TV de acum câțiva ani, s-a stins din viață ieri, pe data de 19 aprilie 2024, la vârsta de doar 47 de ani. Aceasta a fost o figură apreciată în rândul fanilor și a servit drept model în comunitatea LGBT.

Cu o prezență carismatică și un talent remarcabil, Naomy a fost în centrul atenției publice începând din anul 2008, când a debutat la Mamaia Music Festival cu piesa „Salcia”, până în anul 2015, când a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, trăind în Suedia și Germania.

Antonella Lerca Duda, o prietenă apropiată a cântăreței, a împărtășit vestea tristă a decesului acesteia printr-un mesaj emoționant. Ea a fost vocea care i-a ținut pe fani la curent cu evoluția stării de sănătate a lui Naomy, dar ultima dată a anunțat că a decedat după câteva zile petrecute în comă, ca urmare a unui AVC.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191