Prima imagine cu Albă ca Zăpada în controversatul remake. Nu are pielea albă și nu este nici romantică

Prima imagine cu Albă ca Zăpada în controversatul remake. Nu are pielea albă și nu este nici romantică

Disney a dezvaluit o prima imagine din remake-ul controversat al povestii „Alba ca Zapada”, dupa filmului de animatie de mare succes din 1937. Adolescenta brunetă cu pielea albă ca zăpada este interpretată de o actriță de culoare, iar rolul ei nu mai este de adolescentă romantică în așteptarea prințului. În prima fotografie oficială din film, actrita Rachel Zegler, care o interpretează pe Alba-ca-Zăpada, este înconjurată de cei șapte pitici și este primul ei rol într-o producție live-action Disney.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Disney a dezvaluit o prima imagine din remake-ul controversat al povestii „Alba ca Zapada”, dupa filmului de animatie de mare succes din 1937. Adolescenta brunetă cu pielea albă ca zăpada este interpretată de o actriță care nu are pielea albă, iar rolul ei nu mai este de adolescentă romantică în așteptarea prințului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În prima fotografie oficiala din film, actrita Rachel Zegler care o interpretează pe Alba-ca-Zăpada este înconjurată de cei șapte pitici. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

O Albă-ca-Zăpada latino americană

Albă ca Zăpada, un remake al lungmetrajului de animație al lui Walt Disney din 1937 Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, a fost extrem de criticat de când au început filmările. Povestea care a încântat copilăria a milioane de copii din întreaga lume este modificată, iar personajul principal nu mai arată așa cum îl știm. Albă-ca-Zăpada este jucată de o actriță care nu are pielea alba, rolul fiind atribuit actriței Rachel Zegler, de 22 de ani, de origine latino-americana, scrie Daily Mail.

Acest aspect a generat nenumărate critici în mediul online, creatorii noului film fiind acuzați că nu respectă povestea fraților Grimm, numele Albei ca Zapada era dat de tenul ei alb precum zăpada.

În prima imagine dezvăluită de Disney, Zegler este înconjurată de cei șapte pitici într-o cabană luminată de soare.

Criticile internauților privid distrubuirea actrișei latino americană în rolul Albei ca Zăpada au fost considerate rasiste, iar Zegler a răspuns acestora printr-un tweet, pe care ulterior l-a șters: „Da, sunt albă ca zăpada, nu, nu îmi albesc pielea pentru rol”.

În noul film, Alba ca Zăpada nu mai este adolescenta romantică în așteptarea prințului, ci devine un lider al celor șapte pitici.

Legat de criticile aduse rolului, Zegler a declarat pentru Vanity Fair ca “Oamenii fac glume despre faptul ca Alba ca Zapada noastra este PC ( political corectness) dar este astfel pentru că era nevoie de așa ceva. Este un desen animat vechi de 85 de ani, iar versiunea noastră este o poveste proaspătă despre o femeie care are un rol în viață dincolo de cantecul „Într-o zi va veni și prințul meu’”.

Regina cea Rea, interpretată de una dintre cele mai bine plătite acrițe de la Hollywood

Pentru prima oară într-o producție Disney, Gal Gadot, declarată una dintre cele mai bine plătite acrițe de la Hollywood, va interpreta rolul Rginei Rele.

Lungmetrajul, a carui lansare era initial prevazuta pentru 22 martie 2024, a fost amanata pentru 21 martie 2025.

Prima adaptare a poveștii Albă ca Zăpada a fost inspirata de filmele „Romeo și Julieta’ din 1936, de „Nosferatu” din 1922 și „The Cabinet of ” (1920). Deși nu a câștigat Oscarul în anul lansării, Walt Disney a fost premiat un an mai târziu cu o statueta Oscar și 7 trofee în miniatură pentru influența producției asupra cinematografiei globale.

Charlie Chaplin îl considera unul dintre cele mai importante filme din istorie, iar succesul acestuia l-a inspirat să producă propriul film fantasy – Vrăjitorul din Oz.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191