Prima reacție a Alinei Laufer, după ce familia sa a fost implicată într-un accident de mașină: „Pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare..”

Prima reacție a Alinei Laufer, după ce familia sa a fost implicată într-un accident de mașină: „Pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare..”

UPDATE: Reporterii Click! au contactat-o pe Alina Laufer, soția fostului ministru pentru Mediul de Afaceri, iar aceasta ne-a spus cum se simte familia sa, după accidentul pe care l-au suferit în ziua de 26 august.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Da, da, am avut accident, a trecut. Cel mic are piramida nazală fracturată și, mă rog, pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare centurile. (…) Cam asta e ideea, eu nu am traumatism lombar. În zona pieptului mă doare pe mine și la picior. Suntem încă la spital, trebuie să stăm internați 24 de ore după accident. ”, a declarat Alina Laufer, în exclusivitate pentru Click!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Politicianul Ilan Harry Laufer (40 de ani) a suferit un accident de mașină în municipiul Câmpina, județul Prahova. Bărbatul nu se afla singur în autoturism în momentul producerii coliziuni, ci era însoțit de soție și copii, care au fost răniți și transportați la spital pentru investigații medicale. 

Accidentul din Prahova a implicat familia Laufer, a cărei mașină a fost lovită de către un șofer care a efectuat un viraj la stânga, pentru a pătrunde în curtea casei sale. Din păcate, conducătorul nu a acordat prioritate de trecere, intrând astfel în coliziune cu mașina condusă de Ilan Laufer, potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine. 

Ilan Laufer și famila sa, implicați într-un accident auto 

Politicianul Ilan Laufer (fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, între anii 2017-2018), a fost implicat într-un accident care s-a produs Bulevardul Carol I din Câmpina, județul Prahova. Potrivit primelor informații oferite de G4MEdia, acesta era însoțit de soție și cei doi copii, toți fiind răniți și având nevoie ulterior de îngrijiri și investigații medicale. 

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani”, se precizează în comunicatul Poliției.

Cum este Ilan Laufer acasă, atunci când nu-l vede nimeni

llan Laufer a ajuns cunoscut după ce a apărut pe scena politicii românești. A activat în cadrul Guvernului României, dar s-a remarcat și prin prisma afacerilor imobiliare.

În ciuda agendei pline care îi ocupă majoritatea timpului, bărbatul are grijă să petreacă timp cu familia lui. Cum este el în ipostaza de soț și tată, a povestit chiar Alina Laufer:

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Ilan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a precizat fosta soție a lui Jorge, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191