Prima reacție a lui Dumitru Buzatu după ce a fost prins în flagrant luând șpagă

Prima reacție a lui Dumitru Buzatu după ce a fost prins în flagrant luând șpagă

Şeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant vineri seară de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Ulterior, anchetatorii au început percheziţii la locuinţa acestuia.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Acesta a fost adus la domiciliul său din localitatea Mărăşeni, comuna Ştefan cel Mare. La faţa locului este prezent şi fiul acestuia, Tudor Buzatu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat, domnule președinte?Dumitru Buzatu: Ce vreți să spun? Văd că sunteți informați!

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Acestea au fost singurele cuvinte ale președintelui CJ Vaslui, și au fost adresate jurnaliștilor care îl așteptau la adresa unde au loc perchezițiile.

Surse apropiate de anchetă spun că banii au fost găsiţi de procurori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-a primit într-un restaurant.

Președintele CJ Vaslui urmează să fie dus la sediul DNA Iaşi pentru a fi audiat.

Dumitru Buzatu, șef al Consiliului Județean Vaslui și lider al organizației PSD din cel mai sărac județ al României, este unul dintre cei mai longevivi și influenți baroni locali social-democrați din Moldova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191