Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

În urma unui control efectuat pe raza Comunei Albești Paleologu, Garda de Mediu Prahova a sancționat Primăria comunei menționate cu amendă contravențională în cuantum de 50.000 lei pentru neconformitățile constatate .

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Controlul demarat a vizat verificarea sesizărilor primite, de la locuitorii din zonă, referitoare la abandonarea de deșeuri pe malul și în albia râului Cricovul Sărat. La efectuarea controlului comisarii de mediu au regăsit depozitate atât pe malul stâng al râului Cricovul Sărat, pe o suprafață de aprox 800 mp , cât și pe malul drept, pe o suprafață de cca 500 mp, cantități mari de deșeuri de tipul construcții demolări, asfalt, rezultate din decopertări drumuri precum și diferite tipuri de deșeuri menajere și asimilabile.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Astfel, pe lângă sancțiunea aplicată ca urmare a încălcării legislației de mediu, comisarii de mediu, au dispus în sarcina Primăriei Albești Paleologu, măsuri imediate de salubrizare în zonele afectate și eliminarea/valorificarea acestora cu operatori autorizați precum și măsuri de supraveghere și monitorizare pentru prevenirea unor astfel de situații.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicat Garda de Mediu Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191