Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

În urma unui control efectuat pe raza Comunei Albești Paleologu, Garda de Mediu Prahova a sancționat Primăria comunei menționate cu amendă contravențională în cuantum de 50.000 lei pentru neconformitățile constatate .

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Controlul demarat a vizat verificarea sesizărilor primite, de la locuitorii din zonă, referitoare la abandonarea de deșeuri pe malul și în albia râului Cricovul Sărat. La efectuarea controlului comisarii de mediu au regăsit depozitate atât pe malul stâng al râului Cricovul Sărat, pe o suprafață de aprox 800 mp , cât și pe malul drept, pe o suprafață de cca 500 mp, cantități mari de deșeuri de tipul construcții demolări, asfalt, rezultate din decopertări drumuri precum și diferite tipuri de deșeuri menajere și asimilabile.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Astfel, pe lângă sancțiunea aplicată ca urmare a încălcării legislației de mediu, comisarii de mediu, au dispus în sarcina Primăriei Albești Paleologu, măsuri imediate de salubrizare în zonele afectate și eliminarea/valorificarea acestora cu operatori autorizați precum și măsuri de supraveghere și monitorizare pentru prevenirea unor astfel de situații.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Comunicat Garda de Mediu Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191