Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Presedintele Societatii Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti, Mircea Cosma, a primit astazi doua distinctii din partea Primariei Municipiului Chisinau. 

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Diploma de Onoare i-a fost acordata „in semn de inalta apreciere si recunostinta pentru contributia substantiala la edificarea monumentului diplomatului roman Nicolae Titulescu , in municipiul Chisinau si promovarea patrimoniului cultural-istoric”.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Totodata, Mircea Cosma a primit si Diploma de Excelenta din partea primarului Ion Ceban pentru participarea la realizarea monumentului dedicat lui Titulescu, inaugurat in centrul capitalei Republicii Moldova.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„O distinctie care ma onoreaza si recunoaste o contributie istovitoare la transferul sculpturii „Nicolae Titulescu” de la Bucuresti, la Chisinau si asezarea ei pe soclu.

Reamintim ca statuia are 4,30 m inaltime si 6,5 tone greutate”, a scris Mircea Cosma, pe Facebook.

Citeste si: Statuia lui Nicolae Titulescu a ajuns la Chisinau. Monumentul realizat cu sprijinul Fundatiei Europene Titulescu va fi amplasat la loc de cinste in capitala Republicii Moldova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191