Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Presedintele Societatii Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti, Mircea Cosma, a primit astazi doua distinctii din partea Primariei Municipiului Chisinau. 

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Diploma de Onoare i-a fost acordata „in semn de inalta apreciere si recunostinta pentru contributia substantiala la edificarea monumentului diplomatului roman Nicolae Titulescu , in municipiul Chisinau si promovarea patrimoniului cultural-istoric”.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Totodata, Mircea Cosma a primit si Diploma de Excelenta din partea primarului Ion Ceban pentru participarea la realizarea monumentului dedicat lui Titulescu, inaugurat in centrul capitalei Republicii Moldova.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„O distinctie care ma onoreaza si recunoaste o contributie istovitoare la transferul sculpturii „Nicolae Titulescu” de la Bucuresti, la Chisinau si asezarea ei pe soclu.

Reamintim ca statuia are 4,30 m inaltime si 6,5 tone greutate”, a scris Mircea Cosma, pe Facebook.

Citeste si: Statuia lui Nicolae Titulescu a ajuns la Chisinau. Monumentul realizat cu sprijinul Fundatiei Europene Titulescu va fi amplasat la loc de cinste in capitala Republicii Moldova