Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Primaria Chisinau a acordat Diploma de Onoare si Diploma de Excelenta presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma

Presedintele Societatii Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti, Mircea Cosma, a primit astazi doua distinctii din partea Primariei Municipiului Chisinau. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Diploma de Onoare i-a fost acordata „in semn de inalta apreciere si recunostinta pentru contributia substantiala la edificarea monumentului diplomatului roman Nicolae Titulescu , in municipiul Chisinau si promovarea patrimoniului cultural-istoric”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Totodata, Mircea Cosma a primit si Diploma de Excelenta din partea primarului Ion Ceban pentru participarea la realizarea monumentului dedicat lui Titulescu, inaugurat in centrul capitalei Republicii Moldova.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„O distinctie care ma onoreaza si recunoaste o contributie istovitoare la transferul sculpturii „Nicolae Titulescu” de la Bucuresti, la Chisinau si asezarea ei pe soclu.

Reamintim ca statuia are 4,30 m inaltime si 6,5 tone greutate”, a scris Mircea Cosma, pe Facebook.

Citeste si: Statuia lui Nicolae Titulescu a ajuns la Chisinau. Monumentul realizat cu sprijinul Fundatiei Europene Titulescu va fi amplasat la loc de cinste in capitala Republicii Moldova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191