Primaria Ploiesti a semnat contractul de finantare/ 1,2 milioane de euro, prin PNRR, pentru un management inteligent al intersecțiilor din oraș

Primaria Ploiesti a semnat contractul de finantare/ 1,2 milioane de euro, prin PNRR, pentru un management inteligent al intersecțiilor din oraș

Primăria Municipiul Ploiești a câștigat finanțare maximă nerambursabilă din fonduri PNRR, de aproximativ 6,3 milioane lei, pentru realizarea unui management inteligent al intersecțiilor din oraș.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Contractul de finanțare a proiectului a fost semnat, astăzi, cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Obiectivele principale ale acestui amplu proiect vizează: îmbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi, precum și sporirea siguranței rutiere, în zonele cu trafic rutier intens.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Astfel, se vor implementa, în orașul nostru, soluții digitale și inovatoare în managementul intersecțiilor, respectiv se va realiza asigurarea unei supravegheri video inteligente a arterelor principale de circulație și gestionarea eficientă a timpilor din traficul auto”, anunță Primăria Ploiești.

Valoarea totală a proiectului este de 6.297.363,98 lei, iar perioada de implementare a acestuia este de 40 de luni, de la data semnării contractului de finanțare. Drept urmare, schimbările vor fi vizibile peste aproximativ trei ani și jumătate.

Proiectul “Management inteligent al intersecțiilor din Municipiul Ploiești”, implementat de administrația publică ploieșteană, prin Direcția Relații Internaționale, a fost depus în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 10 – Fondul Local – I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), Runda 1.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191