Primaria Ploiesti: Incepe umplerea instalatiilor cu apa calda. Punctele termice 23 August si Bucov au devenit functionale

Primaria Ploiesti: Incepe umplerea instalatiilor cu apa calda. Punctele termice 23 August si Bucov au devenit functionale

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că operatorul S.C. Termo Ploiești S.R.L. a încheiat contractul-cadru cu OMV Petrom pentru furnizarea gazelor naturale la CET Brazi.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Precizăm că municipalitatea are asigurate în buget sumele necesare pentru achitarea contravalorii facturilor ce vor fi emise în cadrul acestui contract.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

De asemenea, astăzi, au redevenit funcționale Centralele Termice 23 August și Bucov, fapt ce permite încărcarea instalațiilor cu apă caldă și reluarea distribuției acestui serviciu către populație, urmând ca, treptat, să se asigure apă caldă către toți beneficiarii SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică) al municipiul Ploiești.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Asigurarea gazelor naturale pentru CET Brazi permite, astfel, demararea procedurilor tehnologice necesare pentru umplerea, etapizată, a rețelei primare și, ulterior, a celei secundare, ceea ce va determina aducerea agentului termic la o temperatură ce poate asigura, inițial, furnizarea de apă caldă menajeră către populație și, mai apoi, a încălzirii în sistem centralizat.

La ora actuală, 17 echipe de intervenție și mentenanță, dotate cu logistica necesară, ale operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L., sunt prezente în teren, astfel încât, să se asigure verificarea de specialitate a instalațiilor și să se permită reluarea furnizării apei calde către populație, în condiții de siguranță și la parametrii optimi de funcționare.

Comunicat Primaria Ploiesti