Primărie vs. Consiliu Județean/ Dovada că mulți ploieşteni habar n-au pe ce lume trăiesc

Primărie vs. Consiliu Județean/ Dovada că mulți ploieşteni habar n-au pe ce lume trăiesc

În era tehnologiei și a social media, o simplă postare pe Facebook poate stârni discuții aprinse și poate dezvălui unele confuzii surprinzătoare în comunitatea noastră.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Recent, o poză a clădirii Consiliului Județean Prahova iluminată festiv a devenit subiect de dispută.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Autorul postării a arătat cu degetul către primar, acuzându-l de o gafă monumentală, şi anume că ar fi scris 2021, în loc de 2024.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Faptul că ploieşteanul are probleme cu interpretarea cifrelor e o chestiune mai puțin relevantă. Cu toate acestea, subiectul ridicat aduce în prim-plan o confuzie mai profundă în mentalul colectiv al ploieștenilor.

Se pare că mulți locuitori continuă să confunde cele două instituții. Clădirile impunătoare și oficialitățile care le ocupă contribuie la acest amalgam confuzional, iar vina cade, în mod inevitabil, asupra primarului.

Primarul, ca figură vizibilă în administrația locală, devine ținta preferată atunci când ceva nu este în regulă, indiferent dacă este vorba despre iluminatul festiv al unei clădiri, despre proiecte respinse de consilierii locali sau orice alt aspect al vieții comunitare. Este o responsabilitate grea a oricărui edil, dar și unul dintre riscurile asociate poziției sale publice.

Din acest motiv, este esențial să recunoaștem și să corectăm această confuzie persistentă între instituții pentru a evita acuzele neîntemeiate și pentru a ne asigura că fiecare nivel de guvernare este evaluat în mod corect. Doar în acest fel vom putea afirma că votăm în cunoştință de cauză.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191