Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ioana Neagu, primărița PNL din Valea Călugărească, tocmai a întrecut orice limită a normalității şi a bunului simț!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

După ce a câștigat un nou mandat, în loc să se apuce de treabă, Ioana Neagu s-a gândit să sărbătorească într-un mod grotesc: a comandat colivă și cruci pe care le-a inscripționat cu mesaje de „înmormântare” pentru PSD! Da, ați citit bine.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În campanie, avidă după un nou mandat, doamna primar s-a lăudat peste tot că e o mare credincioasă. Poze în biserică, rugăciuni pe Facebook, dar în realitate? Zero respect pentru Biserică şi tradițiile care ar trebui să fie sfinte. O ipocrită şi o fățarnică.

Folosirea colivei și a crucilor într-o astfel de manieră nu e doar de prost gust, e o batjocură la adresa oricărei urme de decență. Se pare că pentru unii politicieni, nimic nu e prea sfânt când vine vorba de „ciolan”.

Acum, întrebarea e simplă: cum poate cineva care își bate joc de cele mai sacre tradiții să fie demn de încrederea oamenilor? Este un comportament care nu doar că pătează imaginea politicii locale, dar insultă fiecare alegător care a crezut în ea.

Privind fotografia surprinsă în sediul PNL, înțelegem şi mai bine cât de jos pot coborî unii aşa-zis politicieni, câtă disperare şi frustrare trebuie să zacă în ei. Dar, la urma urmei, alegătorii sunt cei care decid. Să sperăm că memoria lor e la fel de bună pe cât sunt de lungi mandatele celor aleși.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191