Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Sensibilitatea primarului comunei Brebu, Adrian Ungureanu, la criticile consatenilor a atins iarasi cota de avarie.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Dupa cum bine il cunoaste toata comunitatea, Ungureanu are toleranta zero fata de reprosuri, iar izbucnirile care au rezultat de fiecare data cand vreun locuitor „si-a permis” sa isi arate vreo nemultumire sunt deja celebre, nu o data edilul tinand prima pagina a ziarelor pentru gravele derapaje de limbaj si nu numai.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Dupa ce a terminat cu „babele de la biserica” sau cu directorul unei scoli, pe care Ungureanu l-a amenintat ca nu ii va da fonduri atata vreme cat va fi primar – de parca fondurile vin din buzunarul propriu – primarul are un nou derapaj, de data asta la adresa celor nemultumiti de cum s-a efectuat deszapezirea in comuna Brebu.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

In paralel cu vorbele de duh la adresa acestora, Adrian Gheorghe Ungureanu se lauda pe sine si ii ridica in slavi pe angajatii Primariei pentru cum au scos comuna de sub nameti.

Redam mesajul integral postat de Ungureanu pe pagina de Facebook a primariei Brebu:

„BREBU ESTE FRUMOS ȘI IARNA.
Nu a fost an in care iarna, zapada sa prinda primaria pe picior gresit. Numai nerabdarea unora și carcoteala altora nejustificata, poate a lasat zapada netopita pe dealuri. Daca nu am fi oameni ci roboti, atunci nu ne-am mai serba zilele, nu am savura momente de colegialitate, fie acelea și iarna și cand ninge. Sunt rai unii, pentru ca toata viata lor numai din rautate și invidie au trait. Sunt carcotasi, pentru ca nu au facut nimic la viata lor, profesional, familial, s-au tarat precum reptila, profitand de naivitatea și intelegerea semenilor. Și acum au refulari, dar sunt tardive, oamenii adevarati nu le mai iau in considerare și-i trateaza exact cum merita, ca pe niste gunoaie ale comunitatii.
Și uite asa sub ocara unora, angajatii primariei, la prima ninsoare și-au lasat necazurile și supararile acasa si dimineata la orele 5.00 erau in coasta de la intrarea Brebului dadeau zapada, pentru ca locuitorii sa poata circula. Tot angajatii primariei au deszapezit toate drumurile din Brebu, au taiat cracile cazute, au dat cu lopata zapada abundenta, in locul altora care se uitau pe geam cat de frumos ninge. Angajatii primariei au deszapezit satul Podu Cheii și Pietriceaua, au taiat copacii cazuti pe strada, redand circulatia, au ajutat echipele de la electrica sa reporneasca iluminatul electric, sa patrunda pe drumurile inzapezite, sa remedieze defectiunile, sa meraga cu un generator electric, pentru a mentine in viata un copil bolnav. Și au facut-o și sambata și duminica și de cate ori a fost cazul, de diminiteata pana seara tarziu, cand unii stateau la caldurica semineului. Nu au facut-o din obligatie, sau indatoriri profesionale, au facut-o din respect pentru brebeni și dragoste de localitate. Scuzati infatuarea, puteti sa spuneti in care localitate din judet, ati mai vazut asemenea exemple ale personalului din administratia locala. Va spun eu, in niciuna și nici nu o sa vedeti vreodata. Dar acesti oameni trebuiesc respectati și apreciati. Va este greu la foarte multi s-o faceti și nu realizez de ce atata rautate, dar cred ca este cazul sa va schimbati atitudinea. Brebu nu este al primarului, nici al angajatilor din primarie, este al nostru al tuturor.
Numai uniti, aparandu-ne valorile și gandind pozitiv, putem pune Brebu acolo unde merita.
O seara faina sa aveti!
PRIMAR, Adrian Ungureanu”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191