Primarul Andrei Volosevici a ajuns la Spitalul Elias, cu suspiciune de infarct

Primarul Andrei Volosevici a ajuns la Spitalul Elias, cu suspiciune de infarct

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce in sedinta de Consiliu Local de ieri a acuzat o stare de rau.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Edilul a tinut sa explice motivul pentru care a lipsit la unele intalniri administrative ca urmare a episodului din timpul sedintei CL:

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

„Vreau doar să explic lipsa mea de ieri, atât de dimineață la Grupul Operativ, cât și după-amiază la ședința. Nu a fost lipsă de respect față de dumneavoastră. Ieri m-am simțit foarte rău și la 13.30 am fost la Spitalul Elias, suspect de infarct și cu tensiune 18 cu 10. Vă dați seama că s-a schimbat perspectiva asupra modului în are tratez problemele. Lucrurile pe care am considerat că ar trebui modificate, le – am spus colegilor. Am vrut să explic deoarece nu este corect ca primarul Andrei Volosevici să nu participe la ședințe”, a anunțat primarul Andrei Volosevici.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191