Primarul Andrei Volosevici a ajuns la Spitalul Elias, cu suspiciune de infarct

Primarul Andrei Volosevici a ajuns la Spitalul Elias, cu suspiciune de infarct

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce in sedinta de Consiliu Local de ieri a acuzat o stare de rau.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Edilul a tinut sa explice motivul pentru care a lipsit la unele intalniri administrative ca urmare a episodului din timpul sedintei CL:

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

„Vreau doar să explic lipsa mea de ieri, atât de dimineață la Grupul Operativ, cât și după-amiază la ședința. Nu a fost lipsă de respect față de dumneavoastră. Ieri m-am simțit foarte rău și la 13.30 am fost la Spitalul Elias, suspect de infarct și cu tensiune 18 cu 10. Vă dați seama că s-a schimbat perspectiva asupra modului în are tratez problemele. Lucrurile pe care am considerat că ar trebui modificate, le – am spus colegilor. Am vrut să explic deoarece nu este corect ca primarul Andrei Volosevici să nu participe la ședințe”, a anunțat primarul Andrei Volosevici.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191