Azi a avut loc audierea! Primarul Andrei Volosevici a depus PLANGERE PENALĂ la DNA, pentru ILEGALITĂȚI în contractul de termie (din vremea când ploieştenii nu au avut apă caldă)

Azi a avut loc audierea! Primarul Andrei Volosevici a depus PLANGERE PENALĂ la DNA, pentru ILEGALITĂȚI în contractul de termie (din vremea când ploieştenii nu au avut apă caldă)

Primarul Andrei Volosevici a fost citat, astazi, in calitate de martor in dosarul deschis la DNA ca urmare a plangerii pe care edilul a facut-o în 2022, când ploieștenii racordați la sistemul centralizat au rămas fără apă caldă.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Reamintim că la acel moment, municipalitatea a acuzat că s-a semnat un contract între un operator privat (o asociere de firme) și ADI Termo (asociere între Consiliul Județean Prahova și primăria Ploiești) care nu respecta, însă, caietul de sarcini de la licitație.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mai concret, în contract apărea stipulat că primăria trebuie să plătească un avans de 50% din factura la gaze, deși legislativul local și județean nu votaseră o astfel de clauză. Viceprimarul de la acea vreme, Magdalena Trofin, a fost cea care a observat clauza în contract și a sesizat conducerea primăriei, care a făcut plângere la DNA.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

”Este vorba despre inadvertențe între ceea ce s-a votat de Consiliul Local și Consiliul Județean și ce s-a semnat. Un avans care era ilegal prin lege, dar nu fusese votat. Ne-am trezit cu niște lucruri diferite, evident că am anunțat. S-au încercat tot felul de lucruri, știți discuâiile, „haide fă o plată parțială„… Poate mă exprim urât, de fapt era o capcană pentru că dacă aș fi făcut o plată parțială în urma unui contract pe care eu l-am considerat ilegal că d-asta am formulat și plângerea, cumva se închideau niște lucruri”, a declarat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, pentru Ziarul Incomod.

Vezi mai jos video cu declarația acestuia privind audierea de la DNA București:

Sursa: Ziarul Incomod

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191