Primarul Andrei Volosevici a vorbit despre zona Metropolitană Ploieşti: „Înseamnă o uşurință cu care poți să corelezi proiectele”

Primarul Andrei Volosevici a vorbit despre zona Metropolitană Ploieşti: „Înseamnă o uşurință cu care poți să corelezi proiectele”

Invitat in emisiunea „Turul de forta”, difuzata de postul local RNTV, primarul Andrei Volosevici a vorbit despre un proiect important de dezvoltare a municipiului, care sa includa si zonele adiacente.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Zona Metropolitana Ploiesti ar insemna, potrivit edilului, ca anumite proiecte de infrastructura ar fi mai facil de implementat.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Crearea Zonei Metropolitane Ploiești este un proiect pe care mi-l asum și pe care vreau să îl văd devenit realitate în cel mai scurt timp!

Unitatea înseamnă putere, înseamnă dezvoltare economică, investiții în infrastructură, locuri de muncă și acces la servicii publice de înaltă calitate pentru toți cetățenii zonei metropolitane. Lucrăm împreună și realizăm proiecte importante în slujba oamenilor!”, a transmis primarul.

Totodata, Volosevici a tinut sa precizeze ca ideea infiintarii A.D.I Mobilitate de catre Consiliul Judetean nu a fost una eficienta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191