Primarul Andrei Volosevici s-a ținut de cuvânt! Vom avea luminițe, în ciuda sabotajelor PNL-Pro România

Primarul Andrei Volosevici s-a ținut de cuvânt! Vom avea luminițe, în ciuda sabotajelor PNL-Pro România

Ploiestiul va avea, in zilele ce urmeaza, iluminat festiv de sarbatori, in ciuda faptului ca atat consilierii PNL cat si cei de la Pro Romania s-au opus de 3 ori proiectului.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Citeste si: Uluitor! Consilierii PNL au lipsit din nou de la şedință, blocând banii pentru luminițe şi plata indemnizațiilor de handicap

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Primarul Volosevici, cu sprijinul prefectului Virgiliu Nanu, a reusit sa obtina o sponsorizare din partea OMV, in valoare de 80.000 euro, pentru ilumunatul de sarbatori.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Citeste aici: Se aprind luminițele în Ploieşti! Prefectul Nanu a găsit sponsor, în timp ce consilierii PNL- Pro România s-au opus iluminatului de sărbători

„Așa cum am promis, vom avea iluminat festiv pentru sărbătorile de iarnă!

În ceasul al doisprezecelea… Consiliul Local al Municipiului Ploiești a votat bugetul pentru iluminatul festiv de Sărbători.

Astfel, sumelor strânse din sponsorizări li se adaugă și suma de 500.000 lei, aprobată astăzi de consilierii locali.

Le mulțumesc sponsorilor care au fost receptivi la solicitarea primăriei şi au înțeles, spre deosebire de consilierii locali, că iluminatul festiv este o bucurie, atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.”, a transmis primarul Andrei Volosevici.

Video Facebook/Andrei Volosevici

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191