Primarul din Valea Doftanei, felicitat de prefectul Virgiliu Nanu pentru organizarea Festivalului Caşcavelei

Primarul din Valea Doftanei, felicitat de prefectul Virgiliu Nanu pentru organizarea Festivalului Caşcavelei

Au fost trei zile pline de voie buna si arta culinara, intr-una dintre cele mai pitoresti zone din judetul Prahova, Valea Doftanei.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Mii de vizitatori au luat parte la targul de produse traditionale, spectacole, expozitiile de arta si atelierele creative, iar artizanii au reusit si de aceasta data, sa impresioneze prin deliciile traditionale devenite celebre in toata tara.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Printre cei prezenti s-a numarat si prefectul Virgiliu Nanu, care a tinut sa il felicite pe primarul Vileford Costea pentru organizarea impecabila a evenimentului.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Astăzi a fost o zi minunată la “𝑭𝙚𝒔𝙩𝒊𝙫𝒂𝙡𝒖𝙡 𝘾𝒂𝙨̦𝒄𝙖𝒗𝙚𝒍𝙚𝒊” din #ValeaDoftanei! Am avut privilegiul de a participa la acest eveniment plin de gust și tradiție. Felicitări echipei din Primăria Valea Doftanei și, în special, domnului primar Lucian Vileford Costea pentru organizarea impecabilă a acestui festival.”, a transmis Nanu.

La eveniment au fost prezenti si senatorul PSD Prahova Laura Moagher, presedintele OFSD Beatrice Gajman si vicepresedintii PSD Prahova Georgiana Ardeleanu si Adrian Bucur.

„Am fost prezenta alături de domnul prefect – președinte PSD Prahova Virgiliu-Daniel Nanu,doamna președinta OFSD DrBeatrice Gajman și vicepreședinții PSD Prahova doamna Georgiana Ardeleanu și domnul Adrian Bucur la “Festivalul Cașcavelei”.

Acest festival nu numai ca este cel mai așteptat eveniment al toamnei, dar reprezintă oportunitatea de a te reîntâlni cu producătorii locali din aceasta frumoasa zona a județului și nu numai.

Îl felicit pe domnul primar Lucian Vileford Costea care înțelege importanta promovării și sprijinirii economiei locale si a tradițiilor, aducându-și contributia la dezvoltarea zonei prin proiectele majore pe care le-a realizat pentru comunitatea sa, aducând aceasta minunata comuna la standarde europene.”, a transmis senatorul Laura Moagher.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191