Primarul Florin Stoica, mesaj emotionant de Ziua comunei Bătrâni: „Suntem o familie. Drumul este greu, dar ne vom atinge obiectivele”

Primarul Florin Stoica, mesaj emotionant de Ziua comunei Bătrâni: „Suntem o familie. Drumul este greu, dar ne vom atinge obiectivele”

In fiecare an, pe 27 iulie, Prahova marcheaza Ziua Comunei Batrani, comunitate asezata in depresiunea Starchiojd, la poalele muntelui Zmeurat.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

La sfârșitul secolului al XIX-lea, comuna avea alcătuirea actuală, făcea parte din plasa Teleajen a județului Prahova și avea 1598 de locuitori, o școală cu 52 de elevi funcțională începând cu anul 1839, și două biserici. În 1925, Anuarul Socec o consemnează în aceeași plasă, cu o populație de 1844 de locuitori.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

În 1950 a fost arondată raionului Teleajen din regiunea Prahova, apoi regiunea Ploiești. În 1968, comuna a fost desființată, cele două sate ale ei fiind incluse în comuna Starchiojd, în reînființatul județ Prahova. Comuna a fost reînființată pe vechiul amplasament în 2005.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Primarul comunei, Florin Stoica, a transmis locuitorilor din Batrani un mesaj emotionant, in aceasta zi de sarbatoare:

Dragii mei,
Astăzi este o zi specială. Deși nu ne permitem financiar, vorbind despre celebrarea acesteia, este un prilej pentru mine pentru a vă transmite câteva gânduri și cuvinte din suflet.
În fiecare an, în aceasta zi, recitesc cu drag povestea formării acestei Comune și mă emotionez. Mă face să cred că și noi suntem o familie și că împreună vom reuși să aducem un strop de culoare acesteia.
Drumul este și a fost greu, ” o floare crește mai greu atunci când este plantată printre mărăcini”, dar sunt sigur că ne vom atinge obiectivele.
Însă nu acest lucru vreau să vi-l transmit în această zi minunată, ci faptul că păstrez tradițiile în suflet, sperând ca pe viitor să ne permitem și să sărbătorim cu muzică și voie bună.
Important este să vedem dincolo de aceste aspecte, să ne amintim de povestea celor doi bătrânei, să fim mândri de originile noastre și de ce comunitate de oameni frumoși avem!
O zi plină de amintiri neprețuite!

LA MULTI ANI, COMUNA BATRANI !”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191