Primarul Marius Constantin (Baicoi) anunt important despre pasajul rutier peste DN1. Cum va arata

Primarul Marius Constantin (Baicoi) anunt important despre pasajul rutier peste DN1. Cum va arata

Primarul orasului Baicoi a anuntat ca a fost finalizata varianta de construirea a pasajului peste DN1, urmand ca licitatia sa fie lansata in aproximativ doua luni.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Valoarea proiectului este de 38 milioane de lei, fonduri atrase prin programul „Anghel Saligny”.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

„Dragi baicoieni, a fost finalizata varianta de construire a pasajului rutier peste DN 1.Aceasta va asigura iesirea in siguranta a conducatorilor auto in DN 1 catre Ploiesti-Bucuresti, accesul celor care vin pe DN1 dinspre Campina catre Baicoi, totodata va asigura si legatura cu noua zona industriala care se va dezvolta intre DN 1 si calea ferata.
In aproximativ 60 de zile lucrarea va fi scoasa la licitatie, termenul de finalizare pentru aceasta investitie este de 18 luni de la data stabilirii castigatorului. Valoarea investitiei fiind de 38 milioane lei, finantare obtinuta prin Programul National de Dezvoltare Anghel Saligny.
Este finalizat si SF-ul pentru Soseaua de Centura a orasului Baicoi care va avea doua tronsoane: primul tronson va face legatura intre strada Independentei(zona Valea lui Dan) si strada Infratirii, cu iesire in Centura si din stazile Paltinului si Viitorului,iar al doilea tronson intre strada 9 Mai si strada Infratirii, cu iesire in acest tronson pe strazile Carpati, 23 August si Otelului.
Va multumesc!
Marius Ioan Constantin
Primar Oras Baicoi”

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191