Primarul Tudorică de la Păuleşti, un dezastru total! A semnat o autorizație ilegală pentru a alimenta cu energie un cartier în care şi-a luat casă

Primarul Tudorică de la Păuleşti, un dezastru total! A semnat o autorizație ilegală pentru a alimenta cu energie un cartier în care şi-a luat casă

Primarul comunei Paulești, Sandu Tudor, a reușit să-și adauge o nouă „performanță” în lunga sa listă de ilegalități și neglijențe administrative, care au devenit marca sa distinctivă de-a lungul mai multor mandate.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Recent, Tudor a semnat o autorizație pentru alimentarea cu energie electrică a unui cartier de case de pe strada Albiței, fără să țină cont că proiectul se suprapune cu lucrările deja începute pentru canalizare.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Lucrarile la reteaua de canalizare aflate in curs de executie, omise de Tudorica

Această eroare uriaşă va costa scump comunitatea locală, buzunarele pauleștenilor urmând să fie golite din nou pentru a acoperi costurile suplimentare generate de proiectul electric modificat. Noul plan presupune schimbarea traseului cablurilor pentru a evita zona în care deja se sapă pentru canalizare, impunând spargerea drumului și alte lucrări complexe, adăugând astfel o povară financiară greu de suportat pentru locuitorii comunei.

Noul traseu al cablurilor, pe mijlocul drumului. Alti bani, alta distractie!

Primarul Tudor a recunoscut că a „omis” să ia în calcul lucrările existente pentru canalizare, dar a dat vina pe campania electorală pentru această neatenție costisitoare.

De ce atâta grabă pentru alimentarea cu energie electrică a zonei respective? Sursele noastre spun ca primarul deține o casă în cartierul respectiv, edilul fiind recunoscut pentru numărul halucinant de proprietăți şi terenuri deținut de familia sa.

Întrebarea firească care se ridică este: cum de a trecut acest proiect nechibzuit de departamentul de urbanism al primăriei Paulești? Răspunsul este simplu și deloc șocant: șeful Urbanismului este nimeni altul decât Costin Nicolescu, vărul lui „Corso”, ginerele lui Tudorică.

Aşadar, avem de a face cu un nepotism flagrant, neglijență în serviciu, și, evident, un conflict de interese, chestiuni pe care autoritățile urmează să le investigheze.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191