Primarul Volosevici, alaturi de angajatii Termo Ploiesti. „Societatea va functiona si nu vor fi sincope in plata salariilor”

Primarul Volosevici, alaturi de angajatii Termo Ploiesti. „Societatea va functiona si nu vor fi sincope in plata salariilor”

Primarul Andrei Liviu Volosevici a discutat direct cu angajații operatorului actual de termoficare, S.C. Termo Ploiești S.R.L, care au protestat, în această după-amiază, la sediul municipalității.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Protestul spontan al angajaților S.C. Termo Ploiești S.R.L. a fost declanșat de situația de incertitudine în care se află activitatea de producere și alimentare cu agent termic a orașului, cauzată de sincopele înregistrate în finanțarea acestui serviciu public, implicit în salarizarea personalului care deservește societatea.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Edilul șef al municipiului Ploiești a mers în mijlocul protestatarilor și a purtat un dialog direct și deschis cu aceștia, oferind asigurări ferme că, “în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă la acest moment operatorul de termoficare, S.C Termo Ploiești S.R.L. va funcționa, iar salariile angajaților vor fi acordate fără sincope”.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Totodată, primarul Andrei Liviu Volosevici le-a declarat angajaților S.C. Termo Ploiești S.R.L. că va menține dialogul deschis cu aceștia, apreciind tot personalul acestei societăți, pentru buna pregătire profesională și dedicarea de care dă dovadă în activitatea pe care o desfășoară.

“Angajații S.C. Termo Ploiești S.R.L. sunt specializați în acest domeniu și înțeleg foarte bine problemele cu care ne confruntăm în această perioadă. Acești oameni depun zilnic eforturi pentru a asigura căldură și apă caldă în casele ploieștenilor, iar eu voi fi alături de ei pentru a reechilibra situația acestui serviciu public, atât de necesar pentru confortul a peste 100.000 de ploieșteni” a conchis, la finalul întâlnirii cu protestatarii, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191