Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a organizat astazi o conferinta de presa pentru a anunta ca a sesizat Prefectura Prahova cu privire la calitatea alimentelor primite de elevii ploiesteni prin programul „Cornul si laptele”, derulat prin Consiliul Judetean.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Potrivit edilului, mai multi parinti au semnalat faptul ca merele sunt stricate, iar biscuitii sunt de o calitate indoielnica.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

In cazul in care acuzatiile se confirma, Consiliul Judetean Prahova trebuie sa demareze verificari ale contractului de distributie si sa masuri in privinta furnizorului alimentelor destinate elevilor.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„O chestiune pe care o cercetez de foarte mult timp, și eu spun că este foarte importantă, vis-a-vis de ceea ce înseamnă <cornuleț cu lapte>, programul național, am mai spus-o o dată.

Astăzi am făcut și solicitarea să se verifice, solicitarea către Prefectură, pentru că sunt o groază de lucruri care nu sunt în regulă, pe care le-am strâns de-a lungul timpului și care sugerează probleme legate de calitatea produselor. Citez din memorie de la o mămică și mă uit și în dreapta mea, biscuiții sunt un fel de carton, merele sunt stricate.

Eu cred că nimeni nu are dreptul, în contextul în care acest program se derulează prin Consiliul Județean, să-și bată joc de lucrul ăsta. Sigur sunt copii care nu au nevoie, având în vedere situația părinților, dar sunt copii care se bucură foarte mult de acest lucru. Evident avem și noi școli și copii în Ploiești. Pe cale de consecință, am decis să trimit, oficial, Prefecturii o solicitare în sensul de a se face, urgent, verificări, vis-a-vis de ceea ce se întâmplă”, a transmis primarul Andrei Volosevici

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191