Primarul Volosevici explica situatia avariilor la reteaua de termoficare. De ce apar si ce solutii exista

Primarul Volosevici explica situatia avariilor la reteaua de termoficare. De ce apar si ce solutii exista

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a sustinut astazi, la prima ora, o conferinta video pentru a oferi detalii referitoare la situatia termiei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Edilul a raspuns intrebarilor adresate de ploiesteni pe tema avariilor care apar la reteaua de termoficare si a explicat cum se poate imbunatati situatia astfel incat Ploiestiul sa aiba un back-up in caz de urgenta.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„CAF-ul a fost pus in functiune. S-au descoperit 15 pori, o spartura mare, a durat mai mult de 8 ore pentru ca de fiecare data cand se facea proba de presiune mai apareau 2-3 pori. Am reusit sa rezolvam tot.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Trebuia facut lucrul asta, chiar daca a creat disconfort, pentru ca suntem cat de cat in niste temperaturi pozitive si lucrurile trebuiau sa se desfasoare in aceasta perioada.

De ce apar probleme? Pentru ca sunt instalatii cu tehnologie foarte veche, pentru ca dureaza 4-5 ore pana se ajunge la temperatura normala ca sa putem incepe sa furnizam agent termic, si nu in ultimul rand, pentru ca nu avem solutie de back-up.

Este motivul pentru care astazi, voi depune la Prefectura un memoriu si rog membrii Consiliului Judetean sa ne puna la dispozitie si cazanul 5, ca sa avem un back-up.

Nu exista probleme cu ceea ce inseamna furnizarea de gaz, da, sunt de acord ca trebuiau facute niste lucrari in vara, dar va reamintesc ca Primaria Ploiesti si Consiliul Local a primit acest sistem, singurul pe care l-am primit, abia pe 18 octombrie, si imi inchipui ca nu poate toata lumea sa creada ca, din cand in cand, ma duc eu sa dau gauri in conducte si instalatii doar de dragul de a avea o avarie si de dragul de a enerva ploiestenii. Aceasta este realitatea despre ce se intampla si s-a intamplat. Repet, gata, CAF-ul functioneaza, dar aceasta este tehnologia anilor ’65-’70.”, a spus Volosevici.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191