Primarul Volosevici, în dialog cu ploieştenii/ Edilul a stat de vorbă cu locuitorii de pe strada Cameliei

Primarul Volosevici, în dialog cu ploieştenii/ Edilul a stat de vorbă cu locuitorii de pe strada Cameliei

Primarul Andrei Volosevici continua seria de intalniri cu ploiestenii, de data aceasta in zona de Nord a orașului, în pe strada Cameliei.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Această întâlnire, descrisă de primar ca o „discuție ca între prieteni”, a avut loc miercuri și a avut drept scop evaluarea de catre primar a opiniei ploiestenilor față de proiectele municipale, atât cele finalizate, cât și cele planificate pentru viitor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

In cadrul întâlnirii, oamenii au avut ocazia să-și exprime nemulțumirile, dar și să ofere sugestii pentru îmbunătățirea condițiilor de trai din cartier. Primarul a subliniat importanța feedback-ului direct din partea ploieștenilor și a reiterat angajamentul administrației locale de a lucra împreună cu comunitatea pentru a face din Ploiești un oraș mai bun.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191