Primarul Volosevici propune ca tariful gigacaloriei sa ramana la nivelul din 2019. Ce spune despre subventie

Primarul Volosevici propune ca tariful gigacaloriei sa ramana la nivelul din 2019. Ce spune despre subventie

Printr-un comunicat de presă municipalitatea anunță că primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, propune menținerea prețului local al energiei termice facturate populației, în perioada 01 ianuarie 2023 – 30 aprilie 2023, la prețul de 186,97 lei/Gcal fără TVA, stabilit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 97/09.04.2019.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Proiectul de hotărâre inițiat de primar a fost trimis, conform procedurii, spre analiză, direcțiilor de specialitate din primărie și comisiilor din Consiliul Local al municipiului Ploiești.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

După această analiză, proiectul va fi supus spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Ploiești, într-o ședință extraordinară.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Totodată, primarul Andrei Volosevici propune acordarea subvenției pentru acoperirea integrală a diferenței dintre prețul de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrată populației și prețul local al energiei termice facturate populației, pentru perioada 01 ianuarie 2023 – 30 aprilie 2023, în conformitate cu prevederile contractuale.

„Această măsură de menținere a prețului la Gcal şi de acordare a subvenției este una necesară, ce vine în sprijinul ploieștenilor, având în vedere vremurile grele şi ciudate pe care le trăim”, a declarat primarul Andrei Volosevici.