Primarul Volosevici propune ca toti prescolarii si elevii de pana la clasa a 8-a sa primeasca GRATUIT pachete scolare

Primarul Volosevici propune ca toti prescolarii si elevii de pana la clasa a 8-a sa primeasca GRATUIT pachete scolare

Primăria Ploiești vrea să extindă programul „Primul ghiozdan”, devenit o tradiție în municipiu. Conducerea instituției propune acordarea gratuită a unor pachete cu ghiozdane, rechizite, cărți și culegeri pentru toți preșcolarii și toți elevii din ciclul primar și gimnazial.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Un proiect de hotărâre pentru acordarea acestor pachete educaționale în anii școlari 2023-2024 și 2024-2025, inițiat de primarul Andrei Volosevici, este inclus pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Local Ploiești.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ce vor conține pachetele cu rechizite propuse de Primăria Ploiești

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Pachetele vor fi adaptate în funcție de vârsta copiilor. Cu toții vor primi câte un ghiozdan sau rucsac și un set de rechizite necesare la grădiniță, respectiv școală. Pentru copiii mai mari sunt prevăzute și caiete de activități, caiete de lucru pentru mai multe discipline și culegeri.

Conform proiectului inițiat de primarul Andrei Volosevici, pachetele urmează să fie oferite pentru preșcolarii și elevii din ciclul primar și cel gimnazial. Costurile vor fi suportate de la bugetul local, existând evident și posibilitatea atragerii unor sponsorizări.

Până acum, în Ploiești a existat programul „Primul ghiozdan”, dedicat elevilor de clasa I, devenit o tradiție în municipiu. Mai recent, autoritățile au lansat și programul „Cutia școlarului”, care vizează copiii din clasa zero.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191