Primarul Volosevici si prefectul Nanu au mers la Guvern pentru a cere sprijin in problema termoficarii

Primarul Volosevici si prefectul Nanu au mers la Guvern pentru a cere sprijin in problema termoficarii

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, și prefectul județului Prahova, domnul Virgiliu – Daniel Nanu, s-au întâlnit, astăzi, cu directorul general al Institutului de Studii și Proiectări Energetice S.A, domnul prof. dr. ing. Ioan Dan Gheorghiu, în vederea identificării unor soluții aplicate, pe termen scurt și lung, pentru eficientizarea tehnologică a instalațiilor Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

În cadrul reuniunii, dialogul s-a concretizat pe implementarea unor soluții tehnice viabile și inteligente, în vederea optimizării activității de producere, distribuție și alimentare cu energie termică a sistemului urban centralizat de termoficare al municipiului nostru.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Primarul Andrei Liviu Volosevici a prezentat situația actuală cu care se confruntă municipalitatea ploieșteană, în contextul gestionării acestui serviciu public preluat recent de la Consiliul Județean Prahova, ca urmare a situației de criză în care se afla municipiul Ploiești și, cu acest prilej, a solicitat reprezentantului Institutului de Studii și Proiectări Energetice S.A consiliere de specialitate în vederea soluționării deficiențelor actuale ale instalațiilor SACET, care prezintă un grad de uzură ridicat.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

În urma acestei întâlniri de lucru, edilul șef al Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, s-a deplasat și la Secretariatul General al Guvernului pentru acordarea unui sprijin financiar destinat asigurării stocurilor de gaz necesare bunei funcționări a SACET al orașului nostru.

La Palatul Victoria, primarul Andrei Liviu Volosevici a purtat discuții direct cu Secretarul general adjunct al Guvernului, domnul Adrian Țuțuianu, care a luat cunoștință despre această situație stringentă cu care se confruntă, în prezent, municipiul Ploiești. Reprezentantul Executivului României și-a exprimat deschiderea în vederea soluționării, cât mai rapid, a problemei legate de funcționarea, în parametri optimi, a sistemului ploieștean de termoficare.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191