Primele declarații ale Danielei Crudu după botezul micuței ei, Daiana Maria. Cum s-a comportat cea mică în timpul slujbei: „A fost foarte…” / VIDEO

Primele declarații ale Danielei Crudu după botezul micuței ei, Daiana Maria. Cum s-a comportat cea mică în timpul slujbei: „A fost foarte…” / VIDEO

Zi de mare sărbătoare astăzi, în familia Danielei Crudu. Vedeta și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și-au creștinat în urmă cu puțin timp micuța, pe Daiana Maria, în vârstă de 4 luni și jumătate.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Momente de fericire în familia Danielei Crudu! Astăzi, în urmă cu puțin timp, fosta asistentă TV și-a creștinat fetița. Cele două s-au asortat, iar cea mică a avut o ținută spectaculoasă și a strălucit într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce a declarat Daniela Crudu imediat după botezul fetiței

La începutul lunii mai, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată. La mai bine de trei luni de când și-a ținut în brațe fetița, Daniela Crudu și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste au creștinat-o astăzi, pe cea mică. În urmă cu puțin timp, la ieșirea din biserică, fosta asistentă TV a făcut primele declarații.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Sunt mult mai liniștită, gata! Au trecut emoțiile. Abia acum a început să plângă că s-a plictisit și e rochia asta incomodă, dar e bine, gata, m-am liniștit.

Am avut emoții când a băgat-o în apă.

Sunt pregătită pentru petrecere. Urmează să ne distrăm, să înceapă artiștii să cânte. Va cânta Luis Gabriel, George Talent și Valentino. Vom avea tort … Așteptăm 160 de invitați.”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Daniela Crudu nu a alăptat-o pe micuța Daiana Maria

În urmă cu ceva vreme, invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daniela Crudu a mărturisit că nu a alăptat deoarece nu a avut lapte și susține că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza implanturilor mamare.

”Nu alăptez pentru că nu am avut deloc. Doamna doctor a zis să nu ne mai chinuim că îi dădeam sân și nu putea să tragă și nu avea ce. Nu e din cauza implanturilor, că sunt multe fete care au și alăptează. Doar că la mine, nu am avut eu. N-am avut, eu ce să fac?”, a declarat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191