Primele declarații ale mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii pe fereastră: „Nu vreau să ajung la pușcărie”

Primele declarații ale mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii pe fereastră: „Nu vreau să ajung la pușcărie”

Gestul șocant al unei tinere mame în vârstă de doar 23 de ani a lăsat fără glas întreaga țară, iar acum avem și primele declarații ale acesteia. În noaptea de duminică spre luni, în Botoșani, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel. Cel mai mic, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc, în timp ce al doilea copil, cu doar un an mai mare, se află acum în stare critică. Negociatorul poliției a reușit să o convingă pe mama copiilor să nu se sinucidă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Întreaga țară a rămas fără glas, după ce gestul șocant al unei tinere mame în vârstă de doar 23 de ani a devenit cunoscut public. Iar acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, avem și primele declarații ale acesteia. Pentru a recapitula situația, în noaptea de duminică spre luni, în Botoșani, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel. Cel mai mic, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc, în timp ce al doilea copil, cu doar un an mai mare, se află acum în stare critică. Negociatorul poliției a reușit să o convingă pe mama copiilor să nu se sinucidă.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ovidiu Acostoaie, negociatorul Poliției, a vorbit despre cum a decurs conversația cu tânăra care a făcut acest gest șocant. „Era foarte agitată, repeta obsesiv: „ce am făcut, îmi pare rău, nu vreau sa ajung la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt criminală”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Vreme de 2 ore a încercat negociatorul să o facă pe femeie să renunțe la planul ei teribil, iar, în cele din urmă, ea a fost imobilizată de către un pompier. În timp ce era condusă spre salvare, se pare că femeia a repetat că nu a vrut să facă nimic rău copiilor ei.

Potrivit sursei, femeia a trimis un mesaj terifiant soțului ei, înainte de a recurge la acest gest. „Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio”, ar fi scris aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191