Primele declarații făcute de Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca, după ce afaceristul a fost arestat: „Este foarte greu…”

Primele declarații făcute de Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca, după ce afaceristul a fost arestat: „Este foarte greu…”

Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca, a făcut primele declarații, asta după ce afaceristul a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile. Omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Iată ce mărturisiri a făcut avocatul lui!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Călin Donca a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, după ce a fost acuzat acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Acum avocatul lui a făcut primele declarații despre tot acest caz.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca, primele declarații după ce afaceristul a fost arestat

După ce Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, Bogdan Cimbru a declarat că afaceristul nu este în război cu nimeni și vrea să clarifice această situație care a fost creată de curând.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mai mult decât atât, avocatul afaceristului a susținut faptul că acesta nu a încălcat legea, ci pur și simplu și-a deschis o firmă în străinătate. El a mai precizat că omul de afaceri a atras atenția prin faptul că este un om carismatic.

Afaceristul, arestat la cererea DNS Brașov

Călin Donca a fost arestat la cererea DNS Brașov. Împreună cu mai multe persoane apropiate lui, afaceristul ar fi inițiat un proiect în domeniul monedelor virtuale, creând astfel propria monedă. Aceștia au efectuat operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Milionarul ar fi încercat și diseminarea în spațiul public a unor informații nereale, potrivit cărora suma investită în această monedă virtuală poate genera câștiguri de 100 de ori mai mari. Prin această acțiune, el a reușit să inducă în eroare investitorii și a obținut aproximativ de dolari.

El a ajuns ieri pe mâna procurorilor, iar oamenii legii au stabilit una dintre infracţiunile de care este acuzat, asta după ce a folosit acte false să scoată dintr-o firmă peste 1,7 milioane de dolari.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191