Primele imagini cu Dănuț Lupu, după aterizarea în România! Fostul fotbalist e dus direct la Penitenciarul Rahova pentru a-și executa pedeapsa / VIDEO

Primele imagini cu Dănuț Lupu, după aterizarea în România! Fostul fotbalist e dus direct la Penitenciarul Rahova pentru a-și executa pedeapsa / VIDEO

Astăzi, Dănuț Lupu a ajuns în România, fiind condamnat la închisoare pentru 7 luni și 10 zile după ce a fost prins conducând fără permis în repetate rânduri. Fostul fotbalist a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde își va executa pedeapsa.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Dănuț Lupu va sta 7 luni și 10 zile în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la închisoare, decizia fiind definitivă. Astăzi, fostul fotbalist a ajuns în România și a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde își va executa pedeapsa.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dănuț Lupu, primele imagini, după ce a ajuns în România

Dănuț Lupu se afla în Dubai atunci când a aflat că i-a fost respins apelul. Avocații au făcut eforturi disperate, astfel încât fostul fotbalist să nu ajungă în închisoare, ci să primească doar o amendă. Iată că astăzi Dănuț Lupu s-a predat autorităților și s-a întors cu avionul de la Dubai, fiind așteptat pe Aeroportul Otopeni.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În urmă cu câteva momente, fostul fotbalist a fost dus la Penitenciarul Rahova. Dănuț Lupu se afla în Dubai, alături de soția lui, dar a decis să se întoarcă de urgență și se predea. Pe 2 octombrie, Dănuț Lupu a aflat că a fost condamnat la închisoare, după ce a fost prins în repetate rânduri fără permis.

Fostul fotbalist a tot încercat să obțină o decizie favorabilă și o pedeapsă mai mică, iar luni, i-a fost respins apelul de Curtea de Apel. În luna septembrie, atunci când a contestat pedeapsa, fostul fotbalist spunea că are probleme de sănătate și a fost nevoit să se urce la volan, chiar dacă nu avea permis. Tot atunci, Dănuț Lupu declara că regretă tot ce s-a întâmplat, sperând că nu își va petrece următoarea perioadă în spatele gratiilor.

Fostul fotbalist a fost dat în urmărire generală

Tot luni, Dănuț Lupu avea să treacă, din nou, printr-un moment dificil. Fostul fotbalist a fost dat în urmărire generală, la câteva ore distanță de când se aflase că a fost condamnat la închisoare. La acel moment, Dănuț Lupu se afla în Grecia, unde plecase cu doar o zi înainte să afle că i-a fost respins apelul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191