Primele imagini cu Gabriela și Dani Oțil după ce au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Cum au apărut cei doi alături de fiul lor, Tiago / PAPARAZZI

Primele imagini cu Gabriela și Dani Oțil după ce au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Cum au apărut cei doi alături de fiul lor, Tiago / PAPARAZZI

Gabriela și Dani Oțil au terminat cununia religioasă de la biserică și urmează să se îndrepte spre restaurant. Aceștia au mers de mână alături de fiul lor, Tiago, reușind să obțină cadrul unei familii perfecte.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit religios, iar paparazzi celui mai tare site de știri mondene, au surprins imaginile cu aceștia. Alături de ei se află și micuțul Tiago, ce completează perfect tabloul unei familii reușite și frumoase.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Gabriela și Dani Oțil au spus „Da” în fața lui Dumnezeu

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit religios astăzi, 30 iulie 2023. Cei doi i-au avut alături la ceremonie pe oamenii dragi, atât rude, cât și prieteni apropiați, dar și Tiago, care nu putea să lipsească.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Micuțul a mers cu părinții în biserică, iar la final, aceștia au mers de mână prin zonă. Au întregit un tablou perfect al familiei lor fericite, mai ales într-o zi atât de specială. Tiago a avut o ținută asemănătoare cu a tatălui său. A purtat o pereche de pantaloni negri, o cămașă albă, papion, dar și un sacou. În picioare a avut o pereche de adidași, pentru a fi cât mai comod.

Gabriela și Dani Oțil au mers de mână cu fiul lor imediat după ce au încheiat ceremonia religioasă și au ieșit din biserică. Timp de mai multe minute au pășit împreună, arătând ce relație specială au, dar fiind un moment bun și pentru imortalizarea mai multor fotografii.

Gabriela Și Dani Oțil au o relație de 5 ani

Gabriela și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani, iar acum au făcut cununia religioasă. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, în luna mai, când fotomodelul este însărcinată cu fiul lor, Tiago.

Aceștia își fac numeroase declarații pe rețelele de socializare și se pot mândri cu ceea ce au construit împreună, în atâția ani de când se iubesc. Totuși, fiul lor, Tiago este cea mai mare mândrie a lor, mai ales că i-a făcut părinți pentru prima dată.

CITEȘTE ȘI: Cum arată rochia de mireasă aleasă de Gabriela Oțil la cununia religioasă cu Dani Oțil. Imagini de la marele eveniment / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191