Primele imagini cu restaurantul lui „Pescobar” din Timişoara, închis de comisarii ANPC. Ce nereguli au fost găsite în timpul controlului / FOTO

Primele imagini cu restaurantul lui „Pescobar” din Timişoara, închis de comisarii ANPC. Ce nereguli au fost găsite în timpul controlului / FOTO

Renumitul restaurant din Timişoara al lui „Pescobar” a fost închis de comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Tot aceștia au fost cei care au publicat şi primele imagini cu neregulile găsite în timpul controlului efectuat.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Recent, restaurantul „Taverna Racilor” din Timişoara, local deţinut de Paul Nicolau, cunoscut în mediul online drept Pescobar, a fost închis în urma unui control efectuat de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Restaurantul lui „Pescobat” din Timişoara, închis de comisarii ANPC

Mai mult decât atât, în urma informațiilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), se pare că renumitul local deschis la Timişoara de Pescobar avea autorizaţie de la ONRC şi DSVSA, însă, nu deținea autorizaţie şi din partea Primăriei Timişoara.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Astfel, în urma controlului care a avut loc recent, șefii ANPC au aplicat două sancţiuni contravenţionale. Este vorba despre un avertisment, dar şi o amendă în valoare de de lei.

Primele imagini cu neregulile găsite în restaurant

Pe lângă cele menționate, oamenii legii au dispus oprirea temporară a serviciilor până la rezolvarea lor, dar şi oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea de la consumul uman al produselor neconforme.

Materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare, păstrare – spații frigorifice și congelator lipsite de elemente de identificare -caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv , cantitate: 136 kg. Parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, in lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare(toate produsele fiind congelate).

Nu se respectă vecinătățile în spațiile de depozitare, ouăle nu erau curățate și dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice. Întreg spațiul de preparare, servire si depozitare era igienizat necorespunzător(insalubru). Tavanul depozitului prezenta infiltrații de umezeală și porțiuni lipsă. Nu se respecta condițiile de păstrare-depozitare recomandate de producător. Au fost identificate preparate cu modificări organoleptice și impurități în conținut„, se arată într-un comunicat al ANPC.

CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Pescobar, după ce ANPC i-a închis resturantul din Timișoara. Milionarul este optimist: ”Nu va dura mai mult ” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191